banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İşte Sultanahmet bombacısı

Sultanahmet’teki canlı bomba olduğu söylenen Diana Ramazanova’nın ailesi kızlarını resimlerden teşhis etti. Dianna’nın annesinden DNA testi için kan örneği alındı.

16 Ocak 2015 Cuma 04:37
İşte Sultanahmet bombacısı
banner321
İşte Sultanahmet bombacısı
Sultanahmet’teki canlı bomba olduğu söylenen Diana Ramazanova’nın ailesi kızlarını resimlerden teşhis etti. Dianna’nın annesinden DNA testi için kan örneği alındı.

Rus basını Sultanahmet’te 6 Ocak’ta polise yönelik bombalı saldırıyı düzenlediği belirtilen Diana Ramazanova’nın ailesine ulaştı. Rus haber sitesi LifeNews’in haberine göre aile kızlarını resimlerde tespit ettiler. Ayrıca, Diana’nın annesi Rayzanat’tan DNA testi yapmak için kan alındığı açıklandı. DNA testinin İnterpol aracılığıyla yapılacağı ve Rus yetkililere teslim edileceği belirtildi.


Rusya yerine İstanbul
1996 doğumlu Ramazanova’nın Dağıstan’ın Derbent kentinde doğdu. Babası hapiste olan Diana, annesi ikinci evlilik yapınca, 11 yaşında Moskova’ya taşındı. Kavkazpress sitesinin haberine göre başına buyruk Diana, ara ara gittiği Derbent’te tanışdığı Radik isimli gençle evlendi. Evlenince bir anda değişen Diana, kapandı ve namaz kılmaya başladı. Ancak kısa sürede boşanıp Moskova’ya dönen Diana, başını açıp kafede garson olarak çalışmaya başladı. Bu sırada internetten Türkiye’de İdris isimli biriyle tanışan Diana, 2014 Nisan ayında ailesinden habersiz Türkiye’ye gelerek evlendi. Üvey baba Magomed, “Eskiden Diana’nın dinle alakası yoktu. Haber vermeden evi terk etti. Sonra eşime Diana’dan mesaj geldi, Çeçen asıllı biriyle evlendiği ve Türkiye’de yaşadığı yazıyordu. Terör saldırısından bir ay önce Diana yanına gitmemizi rica etti, bebek beklediğini söyledi. Böyle birşey yaptığına inanamıyoruz” dedi.
Kavkazpress ise Diana’nın Suriye’deki Çeçenler tarafından beyni yıkanarak intihar bombacısı olarak yetiştirildi. Rusya’da terör saldırısı yapması planlandı, ancak 18 yaşındaki Diana, bilinmeyen bir nedenle bu saldırıyı İstanbul’da gerçekleştirdi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV