banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İstenmeyen Tüylere Epilatör Çözümü

Kadınlar için istenmeyen tüyler çok büyük bir sorundur. Her kadın vücudunun temiz ve narin görünmesini ister....

12 Şubat 2020 Çarşamba 18:14
İstenmeyen Tüylere Epilatör Çözümü
banner264
İstenmeyen Tüylere Epilatör Çözümü

Kadınlar için istenmeyen tüyler çok büyük bir sorundur. Her kadın vücudunun temiz ve narin görünmesini ister. Bu yüzden istenmeyen tüylerden kurtulmak için tüy dökücü uygulamalar tercih edilebilir. Ancak söz konusu uygulamalar cildinizi tahriş edebilir. Bu uygulamalarda vücudunuzda kızarıklıklar ortaya çıkabilir. Çünkü cilt çok hassas bir yapıya sahiptir. Yabancı bir maddeye karşı hemen istenmeyen bir reaksiyon ortaya çıkabilir. Böyle bir uygulamada cildin parlaklığı gidebilir.
İstenmeyen tüyleri ortadan kaldırırken başka sağlık sorunları yaşamamak adına epilatör kullanabilirsiniz. Bu ürünler kimyasal maddelerin cildinize dokunmadan tüylerden kurtulmanıza yardımcı olmaktadır.  Tüylerinizi epilatörler sayesinde köknden alabilir ve pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.  Tüy dökücü ağda ya da bantlara göre çok daha pratik olan bu ürünler hem şarjlı hem de pilli olarak üretilmektedir. Epilatörlerin en güzel yanı en ince tüyleri dahi alabilmenizdir. Ayrıca ıslak ya da kuru ciltte fark etmeksizin istemediğiniz tüm tüylerden kolayca kurtulabilirsiniz. Farklı ihtiyaçlarınıza göre hemen bir epilatör seçerek istemediğiniz tüylerden kurtulabilir ve parlak ciltlere kavuşabilirsiniz.
Epilatör Nasıl Kullanılır?
Epilatör cımbız gibi çalışan bir üründür. Vücudunuzda yer alan tüm tüyleri tek tek kökünden sökmektedir. Cihazın başlıklarında çok sayıda cımbız ve tüy kaldırıcı küçük parçalar vardır. Bu başlı çok hızlı bir şekilde döner. Size düşen sadece uygun açıyla teninizde gezdirmenizdir. Bu ürün kılları en kökünden yok etmez. Bu yüzden istemediğiniz tüyler bir süre sonra yeniden çıkacaktır. Ancak sökülen tüyler sonrasında çok daha uzun bir sürede yerine çıkar. Ayrıca yeni çıkacak olan tüyler daha cılız bir şekilde cildinizde ortaya çıkar.
Jilet kullanıyorsanız muhtemelen tüyleriniz çok sert çıkıyordur. Zayıf tüyleriniz de jiletle kestiğinizde daha güçlü olarak ortaya çıkar. Epilatör kullanımında cilt renginize ve cildinizin lazer atışlarına karşı duyarlılık seviyesidir.  Doğru ürünü alırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.  Epiatörler farklı başlıklara sahiptir. Bu yüzden yüz bölgesinde yer alan tüyleri de kolayca alabilirsiniz. Ayrıca cildinize yüzeysel teması olduğu için bir tahriş söz konusu değildir. Tüm epilatör modellerini incelemek için hemen akrep.com adresine ulaşın.
Epilatör Fiyatları Nedir?
Epilatör fiyatları ürünlerin boyutuna ve kullanım amacınıza göre belirlenmektedir. Seyahatleriniz için tek başlığa sahip ufak boylu bir ürünü uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Üründeki başlık sayısı arttıkça fonksiyonlar da artacağı için ürün fiyatı da artacaktır. Epilatörler arasında buz torbalı, acı azaltıcı özellikte ya da farklı bölgeler için başlığı bulunan ürünler arasından seçim yapabilirsiniz.
Epilatörlerle birlikte sizlere taşıma çantaları da verilmektedir. Böylece her seyahatinizde yanınızda götürebilirsiniz. Ayrıca başlılarını istediğiniz zaman yıkayabilirsiniz. Su altında da kullanabilme özelliği de vardır. Kullanım talimatlarına uygun deneyimler yaşadığınız sürece uzun yıllar boyunca sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. İstenmeyen kıllardan kurtulmak için tüm epilatör çeşitleri akrep.com adresinde sizleri bekliyor.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV