banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

İzmir’de sanayi sitesinde yangın

İzmir’in Buca İlçesi’ndeki Oto Sanayi Sitesi’nde otluk alanda başlayan yangın işyerlerine sıçradı.

12 Temmuz 2015 Pazar 20:54
İzmir’de sanayi sitesinde yangın
banner322
İzmir’de sanayi sitesinde yangın
İzmir’in Buca İlçesi’ndeki Oto Sanayi Sitesi’nde otluk alanda başlayan yangın işyerlerine sıçradı. İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar yangını söndürmek için seferber oldu.

Bugün saat 16.00 sıralarında Buca 6’ncı Oto Sanayi Sitesi’nde hurdalık ve otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.



Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevler yakındaki işyerlerine sıçradı. İşyerlerinin önlerinde tamir için bırakılan araçlar ve hurda araçlar yanmaya başladı.

İtfaiye ekipleri ve işyeri çalışanları, yangını söndürmeye çalışırken, zaman zaman yanan araçlarda patlamalar oldu.

KONTROL ALTINA ALINDI

İzmir'in Buca İlçesi'ndeki 6'ncı Oto Sanayi Sitesi'nde hurdalık ve otluk
alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayıp, rüzgarın da etkisiyle işyerlerine sıçrayan yangın, 20'den fazla itfaiye ekibi ve sitede çalışanlarının müdahalesiyle kontrol altına alındı. 5 işyeri ve 25'ten fazla otomobilin zarar gördüğü yangında, bazı çalışanlar dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri, dumandan etkilenenlere oksijen tedavisi uyguladı. 6'ncı Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Özdaş, "Otluk alanda başlayan yangın, atıl durumdaki araçları küle çevirdi, çok sayıda işerinde maddi hasar oluştu. Hurda araçlar, sahipleri tarafından buraya bırakılıyor sonrasında yaşananlar ortada" diye konuştu. Sitenin bir başka noktasında ise müşteriler tarafından alınmayan yaklaşık bin aracın bulunduğunu dile getiren Özdaş, yangının o noktada çıkması durumunda büyük bir facianın yaşanabileceğini belirtti.

Sitede büyük çaplı hasar oluşurken, ölen ya da yaralanan olmadı. Soğutma çalışmaları süren yangının çıkış nedeni belirlenmeye çalışılırken, polis de yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV