banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kadir Topbaş, İstanbul'da pazartesi alarmı verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, yarın okulların açılması nedeniyle alınan önlemlerle ilgili basın toplantısı düzenledi.

14 Eylül 2014 Pazar 19:39
Kadir Topbaş, İstanbul'da pazartesi alarmı verdi
banner291
Kadir Topbaş, İstanbul'da pazartesi alarmı verdi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, yarın okulların açılması nedeniyle alınan önlemlerle ilgili basın toplantısı düzenledi.

AKOM’da kameralar karşısına geçen Topbaş, ilk gün toplu taşıma araçlarının saat 13.00’a kadar ücretsiz olacağını ifade etti.

Kazı çalışmalarına da ara verileceğini söyleyen Topbaş, okul servislerinin İSPARK’ta 14.00’a kadar ücretsiz park edebileceğini belirtti. Topbaş, "Öğrencilerin, ailelerin ve velilerin heyecanının yatıştırması adına İstanbullulardan özellikle Pazartesi itibariyle mümkün mertebe toplu taşıma araçlarını kullanmalarını mümkün olduğunca bireysel taşıma araçlarını tercih etmemelerini rica ediyoruz. Pik saatlerde
zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını öneriyoruz" dedi.

"BİN 250 POLİS, 800 JANDAMA VE BİN ZABITA BİRLİKTE GÖREV YAPACAK"

Topbaş, "Özellikle 06.00-13.00 arasında ilk gün toplu taşıma araçları ücretsiz olacak. Arzu ediyoruz ki bunlar tercih edilsin. Yine toplu taşıma araçlarına ilaveler yaptık. 400 bin insanımızı taşıyacak destek otobüsleri devreye sokuyoruz. Bu çalışmalarda özellikle Bin 250 polis, 800 jandarma ve bin zabıta birlikte görev yapacak. Hem okul önlerindeki yoğunluğu giderme, trafiğe çözüm ve çok önemsediğimiz okul önlerinde başta olmak üzere uyuşturucu gibi sıkıntılı ortamların oluşmaması için görevlerini sürdürecekler. Pazartesi itibariyle bir yağışın da lokal olarak yer yer geleceğinden bahsediliyor. İstanbullular zaten tecrübeli. Dikkatli olmaları gerekiyor. Özellikle eğitim yılının başlangıcı nedeniyle İBB olarak yol çalışmaları gibi kazı çalışmalarına ara verdik. İSPARK’tan Pazartesi günü okul servisleri ücretsiz olarak 14.00’a kadar yararlanabilecek" diye konuştu.

KORE DEVLET NİŞANI

Kore Devlet Nişanı almasıyla ilgili bir soruya yanıt veren Kadir Topbaş, "Bir günlüğüne gittim. Kore’de yaptığımız İstanbul EXPO’da çok ciddi gelişmeler yaşadık. Kore’den gelen turist sayısında ilk 6 ayda yüzde 33 artış var. Koreliler kültür turizmine önem veren ve para harcayan turistler. Kore cumhurbaşkanlığı iki ülke arasında ilişkilerden dolayı devletin en üst düzeyde verdiği üstün liyakat madalyasını bize verdi. İstanbullular ve ülkem adana aldım. Onur verici bir değer, önemli bir nişandı. Kore’yle olan
ilişkilerimizin kan kardeşi olarak daha fazla artırılmasına vesile olacaktır. İstanbulluların güvenine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV