banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kanlıca mantarı; tanıma, toplama, közde pişirme şenliği..

Ekim ayları, tam da Kanlıca mantarı yeme zamanı…Yağmurlar çisilçisil yağar, ardından güneş toprağı azıcık ısıtır ve birbirinden lezzetli kanlıca mantarları bitiverir…

26 Eylül 2013 Perşembe 11:32
Kanlıca mantarı; tanıma, toplama, közde pişirme şenliği..
banner311

Kanlıca mantarı; tanıma, toplama, közde pişirme şenliği..
Ekim ayları, tam da Kanlıca mantarı yeme zamanı…Yağmurlar çisilçisil yağar, ardından güneş toprağı azıcık ısıtır ve birbirinden lezzetli kanlıca mantarları bitiverir…


İksir ResortTown’da, kanlıca mantarı tanıma, toplama, közde pişirme şenliği


Ekim ayları, tam da Kanlıca mantarı yeme zamanı…
Yağmurlar çisilçisil yağar, ardından güneş toprağı azıcık ısıtır ve birbirinden lezzetli kanlıca mantarları bitiverir.Kanlıca mantarını tanıma, toplama, közde pişirme şenlikleri, İksir ResortTown TatilveYaşamKasabası’nda,5 ve 6 Ekim ile 12 ve 13 Ekim tarihlerinde yapılacaktır.

Mantar turlarına katılanlar, topladıkları kanlıca mantarı ile dilerlerse mantar turşusu kurabilirler veya topladıkları mantarları otelin mutfağına vererek mantarlı ekmek, mantar güveç, mantar çorbası olarak tadabilirler.

Bin bir ton yeşilin, sarının, turuncu ve mavinin tek karede buluştuğu doğa harikası Daday’a,bu kez de mantar turları için hafta sonu kaçamağı yapmaya hazır olun.

Kastamonu Havalimanı’nın faaliyete başlamasıyla, Daday’da doğanın kalbine kaçış fırsatı her gün var ve doğa size komşunuz kadar yakın.   

Şenlik içinde toplanması da, yenmesi kadar zevkli

Batı Karadeniz Bölgesi’nde yaygın olan Kanlıca mantarının, yerel mantar tanıyanlar eşliğinde,sepetler bir elde,çakılar diğer elde, gözler kabarmış topraklarda, mantar öbeklerinde bir şenlik havası içinde toplaması da, en az yenmesi kadar zevklidir.

Ulu ve sık çam ağaçlarının bulunduğu kaybolabileceğiniz kadar derin ormanda; şenlik eşliğinde katılacağınız mantar toplama turunda; Kanlıca veya tel tel mantarları toplamaya hazır mısınız?
Doğa, mantar,spor bir hafta sonundan beklenen en muhteşem üçlü…
Siz de bu üçlüye Daday’da İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda,5 ve 6 Ekim ile 12 ve 13 Ekim hafta sonlarında davetlisiniz.

Doğanın tüm renklerini 4 mevsim gözler önüne serenve güzelliklerini sizlerle paylaşan, İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası, bol oksijeniyle ciğerlerinizi, görselliğiyle ufkunuzu, 50’nin üzerindeki aktivitesiyle yaşamınızı renklendiriyor.



 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV