banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kazada şehit olan polis törenle memleketine gönderildi

Şanlıurfa’da dün akşam geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 11 yıllık polis memuru 37 yaşındaki Serdar Gören için Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

02 Ekim 2014 Perşembe 01:10
Kazada şehit olan polis törenle memleketine gönderildi
banner264
Kazada şehit olan polis törenle memleketine gönderildi
Şanlıurfa’da dün akşam geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 11 yıllık polis memuru 37 yaşındaki Serdar Gören için Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Ailesi ve kızlarının sinir krizi geçirdiği törende Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da uzun süre gözyaşı döktü.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi’nde 8 yıldır görev yapan evli ve 4 kız babası Serdar Gören, dün akşam saatlerinde görev yaptığı motosikletiyle seyir halindeyken Necmettin Cevheri Caddesi’nde yanan kırmızı ışıkta aniden duran otomobile arkadan çarptı. Motosikletinden yere düşen polis memuru Gören olay yerinde yaşamını yitirdi. Ölümüyle
ailesi, yakınlarını ve meslektaşlarını yasa boğan polis memuru Gören için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile Gören’in eşi Fikriye ile çocukları Sıla, Rümeysa, Halime, Sevilay, annesi İde, babası Mehmet Gören ve meslektaşlarının katıldığı törende gözyaşları sel oldu.

KIZLARI BABASININ ŞAPKASINI TAKTI

Trafik kazasında hayatını kaybeden Serdar Gören’in kızları Sıla, Rümeysa, Halime ve Sevilay, babasının görevdeyken kullandığı şapkayı takarak uzun süre gözyaşı döktü. Polis memuru Serdar Gören’in sinir krizi geçiren eşi Fikriye, annesi ide ve babası Mehmet Gören’i de polisler teselli etti. Gören’in Türk bayrağına sarılı tabutu meslektaşlarının omuzlarında getirilirken eşi Fikriye Gören, “Ben seni göreve gönderdim, ölüme değil. Ölüm sana yakışmadı. Beni böyle bırakma” diyerek feryat etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ UZUN SÜRE AĞLADI

Makam ve konutuna giderken kendisine öncülük eden polis memuru Gören için düzenlenen törende Şanlıurfa’da Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı. Pınarbaşı, törende Gören’in ölümüyle yaşadıkları üzüntüyü ifade ederken ağlayarak kürsüden ayrıldı.

'BABA SENİ ÇOK SEVİYORUM'

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık tarafından okunan duaların ardından Gören’in Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzlarında vcenaze aracına konulurken eşi ve kızları sinir krizleri geçirdi. Ağlayarak tabuta sarılan kızlardan 10 yaşındaki Sıla Gören, “Baba seni çok seviyorum. Baba beni bırakıp gitme.
Baba sensiz yapamayız. Ben kime artık baba diyeceğim” diyerek feryat etti.

SON FOTOĞRAFINI MOTOSİKLETİYLE ÇEKTİRDİ

11 yıllık polis memuru Serdar Gören’in ardından 8 yıldır bindiği ve Emniyet Müdürlüğü bahçesinde çektirdiği son fotoğrafı kaldı. Gören’in cenazesi, toprağa verilmek üzere Gaziantep’e gönderildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV