banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Konya'da anne vahşeti

Konya'da bir anne, kardeşiyle kavga ettiği gerekçesiyle 5 yaşındaki kızını hastanelik etti. Küçük kız annesini hastanede ele verdi.

22 Kasım 2012 Perşembe 13:21
Konya'da anne vahşeti
banner291
Konya'da anne vahşeti

Konya'da bir anne, kardeşiyle kavga ettiği gerekçesiyle 5 yaşındaki kızını hastanelik etti. Küçük kız annesini hastanede ele verdi. 


Hastaneye getirilen çocuğun gözlerindeki morluklar dikkat çekerken, ifadesi alınan anneye çocuk tekrar teslim edildi. Annenin koca dayağından kaçarak Konya'ya gelip sığınma evine yerleştiği daha sonra ise bir eve çıktığı öğrenildi.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden ayrılan anne Nefise B. (35), 4 yaşındaki kardeşiyle kavga eden 5 yaşındaki kızı F.H.B'yi sinirlenerek dövdü. İlk önce Selçuklu Tıp Fakültesi'ne kaldırılan küçük kız, buradan ambulansa Konya Numune Hastanesine sevk edildi. Küçük kızın yanında annesi de hastaneye geldi. Hastanede tedavisi yapılan küçük kızın yüzünde ve sırtında morluklar tespit edildi. Çocuklar kavga etti diyen annenin yalanını küçük ortaya kız çıkardı. Küçük kız, "Beni annem dövdü, onu gönderin" diyerek annesini ele verdi.
Gözaltına alınan anne ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis tarafından Bosna Hersek Polis Merkezine götürüldü. Küçük kızda polis aracında annesiyle birlikte polis merkezine gitti. İlk önce çocuklar kavga etti diyen anne daha sonra "Diğer çocuğumla kavga ediyordu, bende dövdüm. Böyle olmasını istemezdim" dediği öğrenildi.

Polis merkezinde ifadesi alınan kadın savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, çocukta anneye tekrar teslim edildiği ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Annenin koca dayağından yıllar önce kaçarak Çanakkale'den Konya'ya geldiği ve bir süre sığınma evinde kaldıktan sonra bir eve çıktığı öğrenildi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV