banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

KORONA VİRÜS RANTI

Sosyal medya ortamı kullanılarak Korona Virüs (Covid-19) bahane edilerek şu kötü günlerde bile istismara devam ediliyor.

15 Nisan 2020 Çarşamba 18:08
KORONA VİRÜS RANTI
banner322
KORONA VİRÜS RANTI

Sosyal medya ortamı kullanılarak Korona Virüs (Covid-19) bahane edilerek şu kötü günlerde bile istismara devam ediliyor.
Korona Virüs salgınının ilk günlerinde maske, kolanya, eldiven vb. ürünlerde yapılan istismara hergeçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Devletin aldığı önlemlerle maske, kolanya, eldiven rantçılarına dur denilirken şimdilerde de erzak kolileri havada uçuyor. Rantın olduğu her alanda aktif bir şekilde görülen rantiyecilere imkan vermemek için T.C CUMHURBAŞKANLIĞI Biz Bize Yeteriz Kampanyası başlatmıştı.

CUMHURBAŞKANLIĞI DUR DİYECEK!
Cumhurbaşkanlığı bu tip uygulamalara girişenlere ne zaman dur diyecek.

Sosyal medya gruplarında dernek, vakıf, olmadığı halde 70 TL lik yardım kolilerini 100 TL - 150 TL  yardım kampanyası diyerek pazarlayan kişilere kim dur diyecek ?

Dernekler, Vakıflar sosyal alanda faliyet gösteren meslek birlikleri bu tür kampanyaları yapmakta ve duyarlı iş adamlarımız vatandaşlarımız yardım etmektedir. Dernekler, Vakıflar, Meslek birlikleri bu tür faaliyetlerini bağlı bulundukları Mülki Amirliklerden izinle yapmaktadırlar.

Vatandaşlarımızın bu kötü günlerde Dünya'nında içinde bulunduğu pandemi günlerinde Rantçılara karşı göstereceği en büyük tepki yardımlarını T.C CUMHURBAŞKANLIĞI Biz Bize Yeteriz Kampanyasına destek verip T.C CUMHURBAŞKANLIĞI ile birlikte hareket etmeye devam etmektir.



Sağlık bakanlığıda sosyal medya ortamında algı yapanları duyurularla uyarmıştı.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV