banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kur'an kursundaki iğrenç olaya rekor ceza

Giresun'da Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursu'nda, yaşları 9 ile 13 arasında değişen 9 öğrenciye cinsel taciz ve istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan sanığa 203 yıl 171 ay 45 gün hapis cezası verildi

25 Temmuz 2017 Salı 21:58
Kur'an kursundaki iğrenç olaya rekor ceza
banner312
Kur'an kursundaki iğrenç olaya rekor ceza

Beylikdüzü Tabela


Giresun'da Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursu'nda, yaşları 9 ile 13 arasında değişen 9 öğrenciye cinsel taciz ve istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan sanığa 203 yıl 171 ay 45 gün hapis cezası verildi. Sanığın, çocukların çıplak fotoğraflarını Facebook’a yüklemekle ve arkadaşlarına göstermekle tehdit ettiği kaydedildi. U.'nun cep telefonundan çocuklara cinsel içerikli videolar izlettiği, bu yaptıklarını anlatmamaları için çocukları kurstan atmakla da tehdit ettiği vurgulandı.
Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, tutuklu sanık H.İ.U. ile ilgili karar duruşması gerçekleştirildi.

Mahkeme heyeti, mağdur öğrencilerden birinin dosyasının ayrılarak başka bir mahkemeye gönderilmesini kararlaştırırken, sanığa 8 çocuğa yönelik cinsel taciz ve istismar suçlarından toplam 203 yıl 171 ay 45 gün hapis cezası verilmesine hükmetti.

İddianamede, diğer yardımcı öğretici S.U.'nun bazı akşamlar ailesine yardım etmek amacıyla köyüne gittiği ve ertesi sabah döndüğü,  

U.'nun bu zamanlarda nöbetçi öğretici olarak kursta tek kaldığı ve çocukları odasına çağırarak kapıyı kilitlediği anlatıldı. U.'nun çocuklarla ergenlik üzerinden sohbet etmeye başlayarak cinsel içerikli konuşmalar yaptığının belirtildiği iddianamede, çocukların pantolonlarını ve elbiselerini zorla çıkarıp istismarda bulunduğu ifade edildi. Çocuklar banyo yaparken yanlarına giderek taciz ettiği belirtilen iddianamede, çocukları çıplak fotoğraflarını Facebook’a yüklemekle ve arkadaşlarına göstermekle tehdit ettiği kaydedildi.

BARO'DAN AÇIKLAMA

Giresun Barosundan yapılan yazılı açıklamada, davaya baronun da dahil olduğu, duruşmaların Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Özge Üstün ve üyelerce yakından takip edildiği belirtildi.

 
Açıklamada, her bir mağdur çocuğun baro üyesi avukatlarınca temsil edildiği aktarılarak, "Konunun hassasiyeti nedeniyle davayı yakından takip etme konusunda titiz davranan baromuz, kurumsal olarak da mağdur çocuklarımızın yanında yer almak ve her türlü hukuki desteği sunmak çaba ve gayreti içindedir. Bu hassasiyetimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir." denildi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV