banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Lokantanın duvarı yemek yiyenlerin üzerine çöktü

Beyoğlu Karaköy’de bir lokantanın duvarı, yemek yiyenlerin üzerine çöktü. Olayda 3 kişi yaralandı.

09 Ağustos 2016 Salı 18:20
Lokantanın duvarı yemek yiyenlerin üzerine çöktü
banner264
Lokantanın duvarı yemek yiyenlerin üzerine çöktü
Beyoğlu Karaköy’de bir lokantanın duvarı, yemek yiyenlerin üzerine çöktü. Olayda 3 kişi yaralandı.

Audi Servisi

Edinilen bilgi ve iddialara göre, Karaköy Arap Cami Mahallesi Bereketzade Medrese Sokak'ta bir lokantanın tente ve klima motorlarının takılı olduğu duvar, büyük bir gürültüyle lokantanın ön kısmında yemek yiyenlerin üzerine çöktü. Olay sırasında büyük panik yaşanırken 3 kişi duvarın altında kaldı.

Duvarın çöktüğünü gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Yaralı 3 kişi, vatandaşlar tarafından enkaz altından çıkarılırken hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları yaralıları hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile çevirirken olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayı gören vatandaşlar, duvarın bir anda gürültüyle yemek yiyenlerin üzerine çöktüğünü ifade ederken, çökmenin tam öğle saatinden sonra meydana gelmesinin büyük bir faciayı önlediğini söyledi. Olaya tanık olan esnaflardan Yılmaz Yaman, “İç kısımda çalışıyorduk. Bizim burada dükkanımız var. Ses duyunca koştum geldim. Baktım burası çökmüş. Burada yemek falan yiyor arkadaşlar. O arada altında kalanlar vardı. Onları hemen çıkardık. Birkaç tanesi kafasından falan yaralanmıştı” dedi.

Bir başka vatandaş ise, “Biz burada çalışırken insanlar oturuyordu. Aniden ne olduğunu anlayamadık. Duvar olduğu gibi aşağıya indi. Öğlen servisi bitmişti. İnsanlar orada çay içiyordu” şeklinde konuştu.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV