banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Öğretim görevlisine ders çıkışında gözaltı!

Öğrencisi tarafından ihbar edilen öğretim görevlisi ders çıkışında gözaltına alındı.

31 Aralık 2015 Perşembe 14:06
Öğretim görevlisine ders çıkışında gözaltı!
banner267
Öğretim görevlisine ders çıkışında gözaltı!

Öğrencisi tarafından ihbar edilen öğretim görevlisi ders çıkışında gözaltına alındı.

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nde öğretim görevlisi olan Ç.A., dersinde sosyal hak ve insan hakları ihlallerinden söz ettiği sırada bir öğrencisi tarafından ’terör propogandası’ yaptığı iddiasıyla polise ihbar edildi. Ç.A., ders bitiminde amfiden çıktığı sırada polis tarafından gözaltına alındı.

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nde öğretim görevlisi, Eğitim-Sen ve Sosyal Haklar Derneği üyesi olan Ç.A., kendi dersinde sosyal hak ve insan hakları ihlallerinden bahsetti.

Öğretim görevlisi Ç.A.'nın hak ihlalleriyle ilgili konuşması sırasında bir öğrencisi 155 polis imdat hattını arayarak ’terör propogandası’ yaptığı iddiasıyla ihbarda bulundu. İhbar üzerine fakülteye gelen polis ekipleri, ders bitiminde Ç.A.'yı amfiden çıktığı sırada gözaltına aldı.

Amasya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet savcısının talimatı ile Ç.A.'nın evinde ve Amasya Üniversitesi’ndeki kendisine ait çalışma odasında da arama yaptı.

Polisler aramada çalışma ofisinde bulunan dökümanların ve bilgisayarında bulunan verilerin kopyasını aldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV