banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Okmeydanı’nda polise silahlı saldırı

Okmeydanı’nda devriye gezen polis ekiplerinin üzerine ateş açıldı. Silahlı saldırıda 3 polis ile yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

26 Temmuz 2015 Pazar 01:32
Okmeydanı’nda polise silahlı saldırı
banner291
Okmeydanı’nda polise silahlı saldırı
Okmeydanı’nda devriye gezen polis ekiplerinin üzerine ateş açıldı. Silahlı saldırıda 3 polis ile yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Okmeydanı Anadolu Kahvesinde görev yapan 3 çevik kuvvet polisine 2 silahlı saldırgan ateş açtı. Açılan ateş sonucu 3 polis ve yoldan geçen bir kişi yaralandı. Saldırıya uğrayan polisler M.A.sağ kolundan, K.T. karnından, F.G ise diz kapağından yaralandı. Yoldan geçen Turan G'ye ise 3 kurşunun isabet ettiği öğrenildi.

Silahlı saldırganlara polis ateş ile karşılık verdi. İki saldırgan ayrı yönlere doğur kaçarak izlerini kaybettirdi.Yaralı
polisler arkadaşları tarafından TülinMançoİlkokulu bahçesine alındı. Yaralı vatandaş ise Cemal Kamacı Spor Kompleksine alındı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibisevk edildi. Çevre yollar bir süre araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Olay yeriincelemepolisi çevrede çok sayıda mermi kovanı topladı.Polis çevredeki MOBESE vegüvenlik kameralarını incelemeye aldı.Polisin olay yerinde incelemesi sürüyor.

ALTINOK'TAN ZİYARET

İstanbul Okmeydanı'nda düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan polis memuru, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, hastane çevresinde de geniş güvenlik önlemi aldı. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, hastaneye gelerek yaralı polisi ziyaret etti. Altınok, açıklama yapmadı.

"GAZİ'DE POLİS MÜDAHALESİ"

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde dün Bağcılar'da düzenlenen operasyonda öldürülen Günay Özaslan'ın cenazesi için toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis müdahale etti. Gaz bombası ve tazyikli su ile yapılan müdahale sonrası kalabalık ara sokaklara dağıldı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV