banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Polis, kafatasının sırrını takma dişten çözdü

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, arazide bulunan kafatasının kime ait olduğunu olay yerinde bulduğu takma dişten ortaya çıkardı.

01 Eylül 2014 Pazartesi 03:07
Polis, kafatasının sırrını takma dişten çözdü
banner263
Polis, kafatasının sırrını takma dişten çözdü
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, arazide bulunan kafatasının kime ait olduğunu olay yerinde bulduğu takma dişten ortaya çıkardı.

Backlink Nedir

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 25 Mart 2014 tarihinde bir kişi Kurttepe Mahallesi'nde boş arazide bir kafatası bulunca polise haber verdi. Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri hemen çalışma başlattı. Olay yerine güvenlik şeridi ile çeviren polis geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan araştırmada kafatasına ait olduğu düşünülen takma diş ve
kemik parçaları bulundu. Kafasının yanı sıra cesedin diğer parçaları da köpekler tarafından parçalandığı için ceset kimse tarafından teşhis edilemedi.
22 AİLEYLE GÖRÜŞME

Polis olay yerinde gerekli incelemeyi yapıp delilleri topladıktan sonra bulunan kafatasının kayıp olan şahıslardan birine ait olabileceği üzerinde durmaya başladı. Bunun üzerine Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'inde özel bir ekip oluşturuldu. Dedektifleri 22 kayıp yakınıyla evine giderek bire bir mülakat yapmaya başladı. Polis bulunan kafatasının en belirgin özelliğinin takma diş kullanması olduğu için kayıp yakınlarına yakınlarının dişinin takma olup olmadığı soruldu. Yapılan araştırmada yakınları 80 yaşındaki unutkanlık hastası olan Selahattin Balta'nın takma diş kullandığını söyledi. Yapılan araştırmada, kayıp olanların içinde başka takma diş kullanan olmadığı belirlendi.
DNA TESTİ YAPILDI

Bunun üzerine polis bulunan kafatasının Balta'ya ait olduğunu biyolojik olarak da delillendirmek için 2 oğlundan DNA için parça alındı. Alınan parçalar Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ancak gelen ilk raporda Balta ile oğullarının DNA'sı uyuşmadı. Ancak polis takma dişin yanı sıra bulunan kıyafetlerde akrabaları tarafından teşhis edildiği için Balta'nın DNA için örnek alınmayan Cemil Balta isimli oğlundan da örnek alınarak tekrar adli tıpa gönderdi. Yapılan incelemede Cemil Balta ile kafası bulunan kişinin DNA örnekleri uyuştuğu belgesi geldi.
DNA testinin olumlu çıkmasının ardından polis aileyi arayarak, bulanan kafatasının kaybolan Selahattin Balta'ya ait olduğunu bildirdi. Bunun üzerine
aile bulunan kafatası ve parçaları alarak toprağa verdi.
DÜŞEREK ÖLMÜŞ

Polis olayın cinayet olabileceği üzerinde de durdu. Bunun için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olayın bu tarafını araştırmaya başladı. Yapılan araştırmada Balta'nın 80 yaşında ve unutkanlık hastası olduğu için evden yalnız çıktığı ve bir daha evi bulamadığı için ormanlık alana doğru gittiğini belirlendi. Burada Balta gezerken aşağısı uçurum olan bir noktaya geldiği ve ayağı kayarak düştüğü, kimse görmediğinden yaralandığı için hayatını kaybettiği, cesedinin de köpekler tarafından parçalandığını tespit etti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV