banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Taksim Metro İstasyonu intihar girişimi nedeniyle kapatıldı

İstanbul'da bulunan Taksim metrosu intihar nedeniyle kapatıldı.

22 Eylül 2016 Perşembe 21:19
Taksim Metro İstasyonu intihar girişimi nedeniyle kapatıldı
banner312
Taksim Metro İstasyonu intihar girişimi nedeniyle kapatıldı

İstanbul'da bulunan Taksim metrosu intihar nedeniyle kapatıldı.

Alınan bilgiye göre Taksim metro istasyonunda bir kişinin hareket halindeki metronun önüne atlaması sonucu seferler durduruldu. Önce öldüğü bilgisi verilen şahsın daha sonra yaralı olarak kurtarıldığı öğrenildi.

Olay nedeniyle durdurulan seferler bir süre gerçekleştirilemedi. Hayatına son vermek istediği belirtilen kişi istasyondan yaralı olarak çıkarıldı ve ambulansla hastaneye götürüldü.

Taksim metro istasyonu'nda hayatına son vermek istediği belirtilen bir kişi hareket halindeki metronun önüne atladı.
Olay nedeniyle seferler durduruldu. İstasyona polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Metro istasyonundaki yolcuların boşaltılması sırasında olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri çalışmaya başladı. Raylara atlayarak hayatını kaybettiği bildirilen yaralı olarak metrodan çıkarıldı ve ambulasla hastaneye kaldırıldı

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

İntihar girişimi gerekçesiyle geçici olarak durdurulan Yenikapı-Hacıosman metro hattında seferler normale döndü.

Bugün akşam saatlerinde Yenikapı-Hacıosman metro hattında seferlerin durdurulmasının ardından İstanbul Metrosu'nun Twitter hesabından açıklama geldi. Taksim istasyonunda intihar girişimi yaşandığı belirtilen paylaşımda, intihar girişiminde bulunan yolcunun yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı kaydedilerek, seferlerin normale döndüğü bildirildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV