banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Tekirdağ'da tekstil fabrikasında patlama: Kimyasal sızıntı alarmı verildi

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde kurulu bulunan bir tekstil fabrikasında bu sabah bir kazanda patlama meydana geldi. KIRMIZI ALARM - 'BEBEĞİNİZİ EMZİRMEYİN' UYARISI

12 Nisan 2017 Çarşamba 11:45
Tekirdağ'da tekstil fabrikasında patlama: Kimyasal sızıntı alarmı verildi
banner322
Tekirdağ'da tekstil fabrikasında patlama: Kimyasal sızıntı alarmı verildi
Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde kurulu bulunan bir tekstil fabrikasında bu sabah bir kazanda patlama meydana geldi. Dumandan etkilenen 40 işçi hastaneye kaldırıldı. Patlamanın ardından kimyasal alarm verildi. Gaz sızıntısının ardından pek çok firma çalışanlarını eve gönderdi. Bebekli çalışanlara yönelik “durum netleşene kadar bebeğinizi emzirmeyin” denildi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da olaya ilişkin açıklama yaptı.

Beylikdüzü Tabela

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu bulunan özel sektöre ait bir tekstil fabrikasında, bu sabah saatlerinde kazanlardan birinde patlama meydana geldi. Fabrikadan dumanlar yükselirken, bundan etkilendiği belirtilen 40 işçi Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan diğer bazı fabrikalardaki işçiler ise olası bir olumsuzluğa karşı evlerine gönderildi.



Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Belediye Başkanı Vahap Akay da Organize
Sanayi Bölgesi’ne giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Abban, "Kazanın bir tanesinde kimyasal reaksiyon redeniyle aşırı ısınmadan dolayı patlama meydana gelmiş. Koku ve duman nedeniyle fabrika boşaltıldı" dedi. Fabrikada itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma ile dumanlar kontrol altına alındı.

KIRMIZI ALARM

Sözcü'nün haberine göre, patlama sonrası havaya yayılan gaz nedeniyle Çerkezköy organize Sanayi Bölgesi’nde kırmızı alarm vermesine sebep oldu.

'BEBEĞİNİZİ EMZİRMEYİN' UYARISI

Gaz sızıntısının ardından pek çok firma çalışanlarını eve gönderdi. Bebekli çalışanlara yönelik “durum netleşene kadar bebeğinizi emzirmeyin” denildi.


tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV