banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Teknofest ne zaman başlayacak? Teknofest nerede?

17-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin en önemli ayağını teknoloji yarışmaları oluşturmaktadır. Teknofest Festivali Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek

16 Eylül 2019 Pazartesi 19:33
Teknofest ne zaman başlayacak? Teknofest nerede?
banner229
Teknofest ne zaman başlayacak? Teknofest nerede?

17-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin en önemli ayağını teknoloji yarışmaları oluşturmaktadır. Teknofest Festivali Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek

PEYZAJ

Katılım ücretli mi?

TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Gösteriler, Aktiviteler ve Seminerler’e katılım ve Uluslararası Girişim Fuarı’nı ziyaret ücretsiz olup herkese açıktır.

Başvuru formunda takım tanıtım dosyasına hangi bilgileri eklememiz gerekmektedir?

Takım tanıtım dosyanızda takımınızı tanıtmanız gerekmektedir. Takımınızın kuruluş yılı, amacı, takım üyelerinin bilgilerini içerebilir. Takım üyelerinizin bölümleri sınıfları; takım içerisindeki iş bölümü; daha önce katılmış olduğunuz yarışmalar, varsa almış olduğunuz ödül ve başarılardan bahsetmelisiniz. Görsellerde kullanabilirsiniz. Danışman bilgilerini belirtmelisiniz. Takım tanıtım metni, takım tanıtım dosyanızın bir özeti olmalıdır. Proje adı yarışma kapsamında tasarladığınız ürüne bir isim vermek istiyorsanız onu içermelidir. Proje tanıtım metni, projenizdeki öngörülen süreçler, yarışma hedefi doğrultusunda kullanmayı planladığınız metodlardan kısaca bahsetmelisiniz.

Yarışmalara katılmak için akademik danışmanımız olması şart mıdır, akademik danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Şartnamelerde aksi belirtilmemişse, takımlar akademik danışman bulundurmak zorunda değildir. 31.03.2018 tarihinden önce, yarışma mail gruplarında Akademik Danışman gerekliliği konusunda bilgilendirilme yapılmıştı. Ancak, devam eden süreçte, görülen lüzum üzerine, bu gerekliliği Teknofest Yönetimi esnetmekteyiz. Ancak, çalışmalarınızın daha düzenli ve salahiyetli olması açısından ve ayrıca destek taleplerinizin daha olumlu karşılanması bakımından, akademik bir danışman ile yarışmaya katılım göstermeniz, tarafımızdan önemle tavsiye olunur. Akademik danışmanın rolü; Takımın çalışmalarını denetlemek, takım liderini ve takımı yönlendirmek., Takımın hazırladığı belgeleri yarışma komisyonuna teslim etmeden önce onaylamak şeklindedir. Öte yandan, danışman şunları yapmamalıdır; takım adına tasarım yapmak, takıma doğrudan bir tasarım önermek, bir yarışma için birden fazla takıma danışmanlık yapmak, yarışma günü takımın operasyonu yönetmek gibi işleri gerçekleştirmemelidir.

Teknoloji yarışmasına başvurduğumda, destek talebine de başvurmuş oluyor muyum , destekler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Hayır. Yarışmaya başvurmak ile, başvurduğu yarışma ile alakalı olarak destek talebinde bulunmak birbirinden farklı şeylerdir. Takımların destek talepleri rapor yükleme esnasında açılacak olan sayfa üzerinden alınacaktır. Gerçekleştirilen destek başvuruları, ilgili yarışmanın Danışma ve Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirmeye tabi tutulacak ve uygun görülen takımlara destek verilecektir. Destek başvurusunda bulunmak, kesin olarak destek alınacağı manasına gelmemektedir. Maddi destek başvurularından sonra destek almaya hak kazanan takımlardan IBAN NO istenecek ve destek miktarı hesaplara yatırılacaktır. Maddi destek almaya hak kazanan takımlara eşit miktarda destek sağlanması söz konusu değildir. Destek miktarları ve alınacak malzemelerin değerlendirilmesinin ardından bir üst limit belirlenecektir. Takımların talep listeleri ve raporları değerlendirilerek verilecek maddi destek miktarı belirlenecektir.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV