banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Trafik ışıklarında pompalı dehşet: 3 yaralı

Bursa’da borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma kanlı bitti.

30 Temmuz 2015 Perşembe 20:50
Trafik ışıklarında pompalı dehşet: 3 yaralı
banner265
Trafik ışıklarında pompalı dehşet: 3 yaralı
Bursa’da borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma kanlı bitti.

Trafikte yaşanan tartışma sırasında İsmail Cem Ekşi otomobilinde bulunan pompalı tüfeği alarak tartıştığı Mesut Çalışkan ve kardeşi Mustafa Çalışkan’ı bacaklarından yaraladı. Seken saçmalardan biri ise işe gitmek için yol kenarında servis bekleyen Tamer Kaplan’ın yüzüne isabet etti.

Olay, dün öğleden sonra merkez Osmangazi ilçesi Beşyol Kavşağında meydana geldi. Otomotiv yedek parça satıcısı İsmail Cem Ekşi ile Mesut Çalışkan ve kardeşi Mustafa Çalışkan arasında borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle Kemerçeşme Caddesi üzerindeki iş yerinde tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Mesut Çalışkan ve Mustafa Çalışkan kendilerine ait motosiklete binerek iş yerinden ayrıldı. İki kardeşin ayrılmasının ardından 16 UC 552 plakalı otomobiline binerek Beşyol Kavşağı Trafik ışıklarına gelen İsmail Cem Ekşi, Mesut Çalışkan ve Mustafa Çalışkan’ın önüne keserek aracında bulunan pompalı tüfek ile ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalarla Mustafa Çalışkan sağ, Mesut Çalışkan ise sol ayağından yaralandı. Olayda yol kenarında çalıştığı tekstil fabrikasına gitmek için servis bekleyen Tamer Kaplan ise seken bir saçmanın yüzüne isabet etmesiyle yaralandı.

BENİ HASTANEYE GÖTÜRÜN

Pompalı tüfekten çıkan saçmalardan dolayı yaralanan Mesut Çalışkan ile kardeşi Mustafa Çalışkan ambulans beklerken önce kendilerine müdahale eden vatandaşlara "ne olur beni hastaneye götürün" dedi. 3 yaralı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Muradiye Devlet ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. İsmail Cem Ekşi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV