banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Van'da okul yolunda bomba bulundu

Van Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı kapsamlı çalışma sonucunda, bir ilköğretim okulu yakınındaki sokakta patlamaya hazır tahrip gücü yüksek, el yapımı patlayıcı bulundu.

27 Eylül 2015 Pazar 22:06
Van'da okul yolunda bomba bulundu
banner266
Van'da okul yolunda bomba bulundu
Van Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı kapsamlı çalışma sonucunda, bir ilköğretim okulu yakınındaki sokakta patlamaya hazır tahrip gücü yüksek, el yapımı patlayıcı bulundu.


Van Emniyet Müdürlüğü, PKK'nın 'okul boykutu' çağrısı üzerine kapsamlı çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sırasında bir ilköğretim okulu yakınındaki sokakta patlamaya hazır tahrip gücü yüksek el yapımı patlayıcı bulundu.

Van Emniyet Müdürlüğü, Terör örgütü PKK/KCK'nın bazı internet sitelerinde "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde öğrencilerin okula gitmemesi ve eğitimin boykot edilmesi" yönündeki çağrısı üzerine merkez İpekyolu ve Edremit ilçelerindeki okulların çevrelerinde çalışma başlattı.

BOMBAYI 'BACK'
BULDU

Eğitim-öğretim yılının başlaması ve vatandaşların can güvenliğinin sağlanması amacıyla Şabaniye, Hacıbekir, Karşıyaka ve Yeni Mahallelerindeki okullarla çevresinde eğitimli köpek ve dedektörlerle arama yapıldığı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: "Çalışmalarda çok sayıda kullanıma hazır molotofkokteyli ele geçirilmiştir. Ayrıca İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi Dumlupınar İlköğretim Okulu yanındaki Serhat Sokak'ta dedektör köpeği 'Back'in tepki vermesi üzerine yapılan aramada, patlamaya hazır tahrip gücü yüksek el yapımı patlayıcı bulundu. Bombanın bulunmasıyla büyük bir facianın önüne geçildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla ele geçilen malzemelere el konuldu."

İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan araştırmada 2015-16 eğitim öğretim dönemi öncesi halkın özellikle terör örgütü tarafından yapılan boykot çağrısı ve eğitimin engellenmesine tepki gösterdiği vurgulanırken, eğitim-öğretimin yapılacağı okulların çevresinde geniş güvenlik önlemlerini alınacağını kaydedildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV