banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Van'da PKK polis aracına saldırdı: 6 yaralı

Van'ın Gevaş İlçesi’nde, PKK’lı teröristler polise bombalı tuzak kurdu. PKK'lılar, karayolundaki menfeze yerleştirdikleri el yapımı bombayı polis aracı geçerken patlattı. 6 yaralı var

14 Haziran 2016 Salı 20:21
Van'da PKK polis aracına saldırdı: 6 yaralı
banner263
Van'da PKK polis aracına saldırdı: 6 yaralı
Van'ın Gevaş İlçesi’nde, PKK’lı teröristler polise bombalı tuzak kurdu. PKK'lılar, karayolundaki menfeze yerleştirdikleri el yapımı bombayı polis aracı geçerken patlattı. 6 yaralı var

Patlama bugün saat 17.00 sıralarında, Van- Gevaş karayolunun, Van- Gürpınar- Gevaşyol ayrımı yakınında meydana geldi. PKK’lı teröristler tarafından menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcı, polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatıldı. Meydana gelen patlamada yaralanan 6 polis Van’daki hastanelere kaldırıldı. Yaralı polislerden 2’sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

dijital baskı

OPERASYON BAŞLATILDI

Patlamanın meydana geldiği bölgede PKK’lı teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde, Van'ın merkez
İpekyolu İlçesi'nde tespit edilen 3 PKK'lı öldürülmüş, teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirilmişti. Kaçan ve 5 kişi oldukları belirtilen teröristlerin yakalanması için operasyon başlatılmıştı.

MUŞ'TA ELE GEÇİRİLEN BOMBA YÜKLÜ MİNİBÜSÜN GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Muş'ta, 7 Haziran günü İstasyon Caddesi’nde Vali Konağı yakınlarında 1 ton bomba yüklü aracın ele geçirilmesiyle ilgili mobese ve güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri merkez Sunay Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde Vali Konağı yakınlarında durumundan şüphelenilen bir minibüsü incelemeye aldı. Muşşehir merkezinde ele geçirilen minibüste yapılan incelemede aracın kapalı kasa kısmında kartonların bulunduğu ve kartonların arkasında bidonlar olduğu tespit edildi.

Valiliğin 200 metre yakınında, vatandaşın ihbarı üzerine ele geçirilen 1 ton bomba yüklü minibüs uzman ekiplerce güvenli bölgeye çekildi ve kontrollü bir şekilde imha edildi.

Mobese ve güvenlik kamera bomba yüklü minibüsün olduğu görüntülerde sürücünün Vali Konağı karşısındaki ara yoldaki bir aracın yanında durduğu ve bir vatandaşla tartıştıktan sonra polis sanıp kaçtığı yer alıyor. Teröristlerin gri renkli bir otomobil ile Bankalar Caddesi’ne gidip alışveriş yaptıkları da yer alıyor.

7 Haziran günü Vali Konağı yakınlarında ele geçirilen bomba yüklü minibüsle ilgili görüntüleri basınla paylaşan Muş Valiliği bir de açıklama yayınladı. Muş Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle denildi:

"Muş İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce merkez Sunay Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde yakalanan Ford Transit marka araç içerisinde gizlenmiş vaziyette yaklaşık 1 ton ağırlığında 5 adet birbirine bağlanmış bidon ve 2 adet büyük mutfak
tüpünden oluşan bomba düzeneği ele geçirilerek, uzman ekip eşliğinde kontrollü bir şekilde imha edilmişti.

Bomba yüklü aracı ilimize getirerek eylem hazırlığında iken deşifre edilen PKK/KCK terör örgütü üyeleri ve onlara yardım eden şahısların emniyet birimlerince yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. İlimiz genelinde terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir."


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV