banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Yaralı görgü tanığı: Acımadılar… Herkesi taradılar!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne yaralı bir arkadaşını getiren gece kulübü çalışanı terör saldırı anını anlattı.

01 Ocak 2017 Pazar 17:06
Yaralı görgü tanığı: Acımadılar… Herkesi taradılar!
banner322

Yaralı görgü tanığı: Acımadılar… Herkesi taradılar!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne yaralı bir arkadaşını getiren gece kulübü çalışanı terör saldırı anını anlattı.

Kulüpte garson olarak çalışan kişi, “Arkadaşımı getirdim. Panikle attık kendimizi biryere. İki kişilermiş. Birini gördük ama” dedi. “Patlama oldu mu? sorusuna , “Patlama olmadı sadece taradılar. İçeride çok yaralı var. Mekanda 500- 600 kişi vardı. tam olarak bilmiyorum” dedi.

Hastaneye getirilen bir başka yaralı da, “Herkesi taradılar. 3-4 kişi taramalarla taradı. Sağ olan herkesin kafasına sıktılar içeride” diye konuştu.

Saldırı sırasında gece kulubünde
bulunan bir başka kadın tanık da da hastane önünde olay anını gözyaşları içinde anlattı: “Saate en son baktığımda 01.30 sıralarıydı. Ayıldığımda annemi aradım. ‘Bizi vurdular, eşim öldü’ dedim. Hiç konuşmuyordu. Sonra özel Harekat polisleri girdi içeri. O sırada telefon açıyorum çünkü yapacak hiçbir şey yok. Allahıma sığındım. İnsanlar üstümüze basarak geçtiler. O barut kokusunu hala alıyorum. Polis geldi ‘Elinizi başınızın üstüne koyun teslim olun’ dedi. Biz yerden kalkamadık polisler sağolsun bizi yerden kaldırdı. Üst kata çıkıp oradan çıktık. Denize atlayanlar olmuş. Hergün televizyonda izliyoruz biz bunları ama başına gelince gerçekten çok kötü bir şeymiş. Nasıl yaşayacağız biz bu ülkede? Bombalar patlayacak, silahlar patlayacak” dedi. “Eşinizden haber aldınız mı?” sorusuna ise görgü tanığı kadın, “Röntgene götürmüşler. Konuşuyormuş” diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV