banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Yolcu minibüsünde rastgele ateş açtı: 2 yaralı

Ankara'da yolcu minibüsünde çıkan tartışmada bir kişinin içi yolcu dolu minibüste rastgele ateş açması sonucu 2 kişi yaralandı.

11 Ocak 2015 Pazar 05:35
Yolcu minibüsünde rastgele ateş açtı: 2 yaralı
banner291
Yolcu minibüsünde rastgele ateş açtı: 2 yaralı
Ankara'da yolcu minibüsünde çıkan tartışmada bir kişinin içi yolcu dolu minibüste rastgele ateş açması sonucu 2 kişi yaralandı.

Olay Etlik Aşağı Eğlence meydanında saat 20.00 sıralarında yaşandı. İddialara göre, Keçiören-Ostim hattında çalışan yolcu minibüsü meydana geldiği sırada, yolcu almak için yol kenarına yanaştı. Bu sırada şoför, basamakta duran yolcuyu düşmemesi için uyardı. Bunun üzerine basamakta duran yolcu ile bir başka kişi arasında güldüğü gerekçesiyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında şahıs belinden çıkardığı silah ile içi yolcu dolu minibüste rastgele ateş etmeye başladı. Bu sırada yolculardan İbrahim A. ve Ömer H.A. şahsın silahından çıkan kurşunlarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Minibüste Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Cam Balkon

“SİLAHI TUTUKLUK YAPMASA DAHA SIKACAKTI"
Yaşanan olay sırasında minibüste olan bir yolcu ise o anları şu şekilde anlattı:
“ Basamakta çocuk duruyor. Şoför basamaktan çık diyor. O çocukta ben düşmem birşey olmaz diyor. Bu sırada arkadaşın biri gülüyor. Sen ne gülüyorsun diyor.  Her halde kafası güzel. O sırada çıkarıp sıkmaya başladı, dolmuşun içine doğru. Ateş etmeye başladı. Çocuk eline atladı. 4-5 el arkaya doğru sıktı. Yere eğildi. Silahı tutukluk yaptı. Tutukluk yapmasa daha sıkacaktı. Sonra dolmuş şoförü kapıyı açtı, kaçtı gitti. Herkes birbirirnin üstüne yattı arabada. Dolmuş kalabalıktı. Ne olduğunu bile anlamadık.ö
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, eşkali belirlenen şahsın yakalanması için çalışmalara başladı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV