banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Yolsuzluk protestosuna döner bıçağı ile daldı

Elinde döner bıçağıyla ortaya çıkıp protestoculara saldırmaya çalıştı

30 Aralık 2013 Pazartesi 11:22
Yolsuzluk protestosuna döner bıçağı ile daldı
banner263
Yolsuzluk protestosuna döner bıçağı ile daldı
Elinde döner bıçağıyla ortaya çıkıp protestoculara saldırmaya çalıştı
ÖDP üyesi bir grup, Beşiktaş'ta düzenledikleri yürüyüşle, 17 Aralık operasyonu sonrası ortaya çıktığı ileri sürülen "yolsuzluk ve rüşveti" protesto etti.
YOLSUZLUK İDDİASI PROTESTO EDİLDİ

Beşiktaş İskele Meydanı'nda, saat 14.00 sıralarında toplanan yaklaşık 150 kişi, "Yolsuzluk düzenine son" yazılı pankart açtı. Ellerinde, "Kutu kutu çalanlara yuh çekmeye" yazılı dövizler taşıyan eylemciler, buradan Beşiktaş çarşı içine yürüdü. Sık sık, "Yolsuzluk düzenine son", "Bu pisliği ancak devrim temizler", "Kapıları kapatın Tayyip kaçmasın" sloganları attı.
ARBEDEYLE BAŞLADI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Grup çarşı meydanında bulunan kartal heykeli önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamanın okunduğu sırada grubun arka kısmında bir arbede yaşandı. Neden başladığı anlaşılmayan arbede kavgaya dönüştü. Eylemcilerle kavga eden bir kişinin bıçak kullandığ iddia edildi.
PROTESTOCULAR DÖVDÜ

İsmi öğrenilemeyen bu kişi protestocular tarafından dövüldü. Olaya polis müdahale etti. Dövülen kişiyi eylemcilerin elinden aldı. Bu sırada bir başka kişi elinde döner bıçağıyla ortaya çıktı. Elindeki döner bıçağıyla protestocu gruba yönelmeye çalışan bu kişiye de polis engel oldu, elindeki döner bıçağını aldı. Eylemcilerle kavga eden, kavgada döner bıçağı kullanan dahil 3 kişi gözaltına alındı. Döner bıçağıyla ortaya çıkan kişinin, eylemcilerin dövdüğü kişinin kardeşi olduğu için böyle bir şey yaptığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV