banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Yürüyüş yapanlara aldırmadan çöpte yiyecek aradı

Dün gece İzmit'te gerçekleştirilen protesto yürüyüşü sırasında yürek burkan bir görüntü şahit olundu.

26 Şubat 2014 Çarşamba 15:32
Yürüyüş yapanlara aldırmadan çöpte yiyecek aradı
banner265
Yürüyüş yapanlara aldırmadan çöpte yiyecek aradı
Dün gece İzmit'te gerçekleştirilen protesto yürüyüşü sırasında yürek burkan bir görüntü şahit olundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından dün gece İzmit'te gerçekleştirilen protesto yürüyüşü sırasında yürek burkan bir görüntü de ortaya çıktı.

Kalabalık sloganlarla yürürken, 44 yaşındaki H.B. adlı kadın, çöp konteynerini karıştırıp atılan meyva ve sebzeleri topladı. Dün gece Cumhuriyet Parkı'da toplanan yaklaşık 300 kişi, ellerinde pankartlarla hükümet aleyhine sloganlar atarak yürüdü. Bu sırada yol kenarındaki bir çöp konteynerini eğip içinden atık sebze ve meyvaları toplayan H.B. adlı kadının farkına birçok kişi varamadı. Kalabalık, sloganlar atarak yanından geçerken onlara aldırmayan H.B., çöpler arasından elma ve armutlarla, bazı sebzeleri ayıklayıp poşete koydu.

İstanbul Pendik'te oturduğunu, bir süre önce eşinden ayrıldığını ve biri 6 aylık 3 çocuğu bulunduğunu söyleyen H.B., İzmit'teki yakınlarını da bulamadığı için döneceğini söyledi. Yanında parası da olmadığını söyleyen kadına, protestocular içindeki bir kişi yol parası verdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV