banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Yolun neresi?

11 Eylül 2015, 05:31
Yolun neresi?
Davut BÜLBÜL
Yolun neresi?
Yolun neresinde duracağını bilmeyene ya kamyon çarparmış yada gemi. Gemi ne alaka derseniz size içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı ve kaygı verecek gibi görünen durumumuzdan yola çıkarak anlatmaya çalışıyım.  Atalarımızın mirası canımız Vatanımız maalesef ki gerek içimizdeki gerekse dışarıdaki birtakım düşman olguları Tarafından tehdit altına alma çalışmaları hız vermiş durumdalar.

Bu kendini bilmez hadsiz hainler bilmezlermi ki biz millet olarak hangi şartlarda kurtuluş savaşımızı vermiş ve zafere ulaşmış bir kandan geliyoruz. kaybımız canlarımız şehitlerimiz hepimizi derinden üzmekte.

Bunun acıyı yüreğinin en derininde yaşayan milletimiz şunuda iyi bilmeliki acımız acıları olacaktır bu vatan hainlerinin. Herkimki içerisinde Bulunduğumuz bu durumdan gerek siyasi gerekse maddi menfaatlenmek için fırsat kolluyorsa bilsinki yürüdüğü yolda kamyon değil geminin altında kalacaktır.

Herkim veya siyasi parti böyle bir zamanda birlikte hareket etmek yerine köşesine çekilip hainlere çanak tutuyorsa onlarda bilmeliki milletimiz Tarafından gerekli cezaya çarptırılacaktır. Söyleyecek çok şeyler var ama kalemim böyle bir zamanda birilerine örnek olmak adına yazmak istemiyorki bölünme yerine birlik ve beraberlik olsun. Bu arada "gemi çarpar" demiştim ya.

Unutulmasın ki biz İstanbul'un fethinde gemileri karadan yürütmüş bir ceddin torunlarıyız.  Tüm Şehidlerimizin ruhlarına El-Fatiha  .    

 Davut Bülbül

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV