banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Zaman ve para

14 Ekim 2013, 20:06
Zaman ve para
Yusuf AYHAN
Zaman ve para ...
PARA , olmazsa olmaz ! Günümüzde paran varsa rahatsın yoksa olmaz . '' Paran kadar adamsın '' derler ya ne yazık ki doğru . Herşeyi satın alabilir bir gözle ona bakarken , onun alamayacağı tek şey ZAMAN gerçeğini unutuyoruz ! Ben paranın satın alabileceği bir zaman bilmiyorum . Dünya'nın en zengin adamı ol . Zamanı bir saniye ileri ya da bir saniye geri alabiliyor muyuz ? Cevap açık . Ama ömrünün çoğunu sadece para kazanmak için harcayanlara acıyorum... Düşünsenize para kazanacağım diye adam hayatını yaşayamıyor . Ve ya para harcanacak diye tatil yapmaktan vazgeçiyor . Yazık !
Gelelim dini yönüne... Dünya kadar malım olduğu zaman eğer beni dinimden uzaklaştıracaksa ; İSTEMİYORUM ! Para sadece burada geçerli . Kefenin cebi mi var ? Ne güzel söylemiş Kanuni ; '' Ben ölünce bir elimi tabutun dışına koyun ki görsünler ; Padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir ! '' . Zamanın değerini bilin ! Dünya malı için Ahiret hayatınızı riske atmayın ! Yarın öleceğimi bilsem cennete gidebilmek için sürekli ibadet ederim diyorlar . Bre ahmak ! Yarın ölmeyeceğini ne biliyorsun ! . Zamanınızı iyi değerlendirin . Dünyada kalacağın kadar dünyaya , Ahirette kalacağın kadar Ahiret için çalış . UNUTMA ! Ahiret hayatının sonu yok !

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV