banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü Komşuları Kahvaltıda Buluştu

Beylikdüzü Komşuları Facebook gruplarından organize ettiği kahvaltı etginliğini 10.Kasım.2019 günü çoşkulu bir kalabalık ile gerçekleştirdi.

13 Kasım 2019 Çarşamba 14:13
Beylikdüzü Komşuları Kahvaltıda Buluştu
banner263
Beylikdüzü Komşuları Kahvaltıda Buluştu

Beylikdüzü Komşuları Facebook gruplarından organize ettiği kahvaltı etginliğini 10.Kasım.2019 günü çoşkulu bir kalabalık ile gerçekleştirdi.
10.Kasım.2019 Atatürk'ü anma etkinlikleri sonrası başlayan organizasyona ilgi büyüktü. Yönetim kurulu Osman Tezemir önderliğinde Acar Zülfikar, Ece Coşkunarda, Yurday Erdoğan, Ebru Kurşun, Betül Betül, Selma Ayr, İsmail Karaca, Adnan Eren, Murat Koç, Abdullah Atıcı etkinlik öncesi çalışmaları ile komşuları bir araya getirmeyi başardılar. Grup sözcüsü Abdullah Atıcı Beylikdüzü Komşuları adına gelen komşularına teşekkürlerini dile getirdi komşuluk ilişkileri açısından bu tür etkinliklerin birleştirici gücünü vurguladı.

Etkinlik kahvaltı sonrası Beylikdüzü'nde fabrikası bulunan euromoda'nın sahibi İş adamı Halil İbrahim Türkgenç'in kahvaltıya gelen Beylikdüzü komşularına hediye olarak gönderdiği takılar ve aksesuarların dağıtımı ve Şair Adnan EREN'in beylikdüzü komşuları adına imzalı Şiir kitabı "Sokaklambası Şiir Kitabı" dağıtımı ile devam etti.
Kahvaltıda komşular birbirleri ile tanışma fırsatı bulurken aynı zamanda bölgesel farkındalık adına toplumsal bir birlik beraberlik mesajı verdiler.

Çaylar içildi kahveler içildi hoş sohbetlerle tarihe beylikdüzü komşuları bir anı bıraktı.






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV