Magazin Haberleri Tümü
banner318

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı şaşırttı!

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı şaşırttı! İşte Necati Şaşmaz'ın yıllar sonraki hali

Necati Şaşmaz; Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Oktay Kaynarca gibi isimlerle birlikte, 'Kurtlar Vadisi' dizisinde rol alıyordu. Ayrıca Türkiye'de birçok kişi tarafından sevilerek izlenen Kurtlar Vadisi dizisinde, 'Polat Alemdar' karakteri ile Necati Şaşmaz ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte detaylar…

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Kurtlar Vadisi dizisi bir dönem pek çok kişi tarafından sevilerek izlenen diziler arasında yer alıyordu. Nitekim dizi yıllar önce çekilmiş olsa da günümüzde de hala izlenmeye devam ediyor. Öte yandan dizide Necati Şaşmaz (Polat Alemdar)'ın yanı sıra, Gürkan Uygun (Memati Baş), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır) ve Erhan Ufak (Güllü Erhan) gibi isimler de yer alıyordu. Ayrıca Kurtlar Vadisi dizisi sona erdiğinden dolayı en fazla merak edilen isimlerden biri, Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz olarak ön plana çıkabiliyor.


KURTLAR VADİSİ'NİN POLAT ALEMDAR'I ŞAŞIRTTI
Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban gibi isimlerle birlikte Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Necati Şaşmaz, Polat Alemdar karakteri ile adeta herkesin hafızasında yer edinmişti. Bu nedenle Kurtlar Vadisi dizisi sona erse de Necati Şaşmaz'ın yıllar sonraki hali merak edilebiliyor.

Necati Şaşmaz'ı Kurtlar Vadisi dizisindeki hali ile hatırlayan birçok insan, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar. Çünkü aradan geçen yıllarla birlikte, Necati Şaşmaz'ın da görünümünde değişiklikler görülebiliyor.

Neon


NECATİ ŞAŞMAZ'IN YILLAR SONRAKİ HALİ
Gürkan Uygur ve Kenan Çoban gibi isimlerle birlikte rol alan Necati Şaşmaz, Polat Alemdar karakteri ile adeta gönüllere taht kurmayı başarmıştı. Bu nedenle Kurtlar Vadisi dizisi sona erse de Polat Alemdar'ın yıllar sonraki hali merak edilebiliyor. İşte Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı, Şaşmaz'ın yıllar sonraki hali;






banner276
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz