İlginç Haberleri Tümü
banner290

Üstün zekalılar bile 10 saniyede göremiyor

Güçlü zeka testi: 5 kuş nerede? Üstün zekalılar bile 10 saniyede göremiyor

Zekasına ve hafızasına çok güvenenlerin bile zorlandığı optik
illüzyon testinde 5 kuş bulunuyor. Bu testte 10 saniyede 5
kuşu bulmanızı istiyoruz. Tavsiyemiz bulduğunuz yeri aklınızda
tutmanız. Zekayı tam kapasite çalıştıran bu testi ancak güçlü
hafızası olan insanlar çözebilir. Beyninizi 10 saniye bu resme
odaklayın ve kendinizi test edin. İşte beyni zorlayan optik illüzyon testi...

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Zeki insanlar için görsel zekayı test etmek kolay gelebilir ya da hafızası güçlü olanlar sudoku gibi bulmacaları bir çırpıda çözebilir. Fakat bazen optik illüzyonların oynadığı oyunlar zeki insanlara bile zor gelebilir. Bu testte toplam 5 kuş var ve önemli olan 10 saniyede 5 kuşu bulmanız. Zekasına ve hafızasına güvenenler bunu daha kısa sürede de bulabilir. Sadece süper zeka seviyesine sahip insanlar 10 saniyede tüm görselleri bulabileceklerini iddia ediyor. Arkanıza yaslanın ve 10 saniye resme odaklanın.



ÜSTÜN ZEKALILAR BİLE 5 KUŞU BULAMIYOR

Zekilerin bile 5 kuş görselini zor bulduğu bu optik illüzyon testi dikkat testi için birebir. Dikkat dağınıklığı olan insanlar genelde bu tarz testler yaptırılarak eğitiliyor ve sonuçta istenen başarıya ulaşılıyor. Beynin işlevlerini tam kapasite çalıştıran bu testlerle kendinizi ve çevrenizi ölçebilirsiniz.

KUŞLAR NEREDE?

Neon

Bu tarz optik illüzyon testlerinde yapmanız gereken resimlere sıralı odaklanmak ve büyük resim dışında detaylara inebilmek. Kendinize süre tutun. Çünkü önemli olan 10 saniyede 5 kuşu görebilmek.



SONUÇ

5 kuşu gördüyseniz sizi tebrik ederiz. Sizin muhteşem bir görsel zekanız var. Olayları çözme tarzınızı analitik zekanıza borçlusunuz. Siz muhtemelen küçükken sudoku bulmacalarında başarılı birisiniz. Öyle değilseniz bile görsel zekanızı yeteneklerinize mutlaka yansıtın.





banner275
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz