Magazin Haberleri Tümü
banner303

Tutuklanan fenomenleri ti'ye aldı

Tutuklanan fenomenleri ti'ye aldı


Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen tutuklanan fenomenleri ti'ye aldı

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen önceki gün Etiler'de görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden ünlü oyuncu Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen kara para aklama ve vergi kaçırma suçları ile tutuklanan fenomenleri ti'ye aldı.
Etiler'de objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen keyifli halleri ile dikkat çekti. Bir marketten çıkarken görüntülenen Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen basın mensuplarının kendilerine yönelttiği sevgili olup olmadıkları şeklideki soruya "Arkadaşız" yanıtını verdi.

LED NEON

Cemcir ile Allen, gazetecilerle ettikleri sohbet sırasında güzellik merkezi çatısı altında kanunsuz işler yaptıkları için yargılananları ti'ye aldı.

Cemcir, "Güzellik salonu açacağız. Aslında, güzellik salonu zincirini açacağız. Yakışmaz mı, olmaz mı yani? İlk olarak Etiler'de, daha sonra da Gürcistan'da açacağız" ifadelerini kullandı.

Yasemin Kay Allen, muhabirlerin, "Ekran yüzü olarak kimi düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Bizden başka sanatçı tanımıyorum" şeklinde iddialı bir yanıt verdi.





banner250
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz