Magazin Haberleri Tümü
banner325

Ay yıldızlık sevgi gösterisi

 Ay yıldızlık sevgi gösterisi


Bir mücevher markasının yüzü olan futbolcu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, basın toplantısına ay yıldızlı bileklikleriyle katılarak Türkiye'ye olan sevgilerini dile getirdi.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, Zen Mücevher markasının yüzü oldu. Arjantinli futbolcu Icardi ve eşi, önceki akşam markanın toplantısına ay yıldızlı bilekliklerle katıldı.

KALBİMDE TAŞIYACAĞIM
Türkiye'de çok mutlu olduğunu anlatan Icardi, "En küçüğünden en büyüğüne kadar Türk halkından aldığım sevgiyi hep içimde taşıyorum ve bunu geri vermek istiyorum. Bunu tüm ailem hissediyor. 7 yaşındaki çocuğum bile sokakta sevgi görüyor. Ben de sosyal ortamda, sahada, her yerde sevgi görüyorum.

LED NEON

Elimdeki Türk bayrağıyla, ay yıldızı her yerde taşıyarak, bize gösterilen sevginin karşılığını ödemeye çalışıyoruz. Bu reklamı yaparak, imajımızı kullanarak, kalıcı olacak bir şekilde bu ülkeye olan sevgimizi göstermek istiyoruz. Aldığımız, kalbimizde taşıdığımız tüm bu sevgiyi bir şekilde futbolun dışında da göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.






banner276
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz