Magazin Haberleri Tümü
banner303

Murat Cemcir'e Ahmet Kural'dan cevap

 Murat Cemcir'e Ahmet Kural'dan cevap


'Kırgınlık değil, bıkkınlık var', Yolu açık olsun.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Ünlü oyuncu Ahmet Kural yakın arkadaşı Murat Cemcir'in aralarının açık olması ile ilgili "Kırgınlık değil, bıkkınlık var" sözlerine cevap verdi. Ahmet Kural, "Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun" diyerek Murat Cemcir'e açık kapı bıraktı.
Ünlü oyuncu Ahmet Kural başrolünde yer aldığı "Efsane" filminin basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ahmet Kural, Murat Cemcir ile ilgili sorulan sorulara da cevap verdi.

Baba olacak olmasıyla ilgili konuşan ünlü oyuncu Kural, "Çok yakında baba olacağım yavaş yavaş hissetmeye başladım. Eşimin aşermeleri henüz yok, sorunsuz bir hamilelik süreci geçiriyor. İsmini Kemal koyacağız" dedi.

LED NEON

Ayrıca uzun bir süredir küs olduğu Murat Cemcir'in geçtiğimiz günlerde kendisiyle ilgili "Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" şeklindeki açıklaması hakkında da konuştu. Kural, Cemcir için "Murat ile bu ara görüşmüyoruz. İleride bir gün tekrar bir araya gelebiliriz. Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun. Çok fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.





banner250
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz