Magazin Haberleri Tümü
banner284

Günler sonra Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı

Günler sonra Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı


Acun Ilıcalı MasterChef Türkiye All Star hakkında konuştu. Yarışmanın finali için yemek düzenleyen Acun Ilıcalı, günler sonra MasterChef Türkiye All Star'la ilgili bir itirafta bulundu.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde 22. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde yer aldı. Ödülünü almak için gelen Acun Ilıcalı, burada kendisine gelen soruları da cevapladı. Survivor All Star için sıklıkla Dominik'te bulunan Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda sona eren MasterChef Türkiye All Star için de açıklamalarda bulundu.


Muhabir Online'de yer alan habere göre; Esra Tokelli'nin şampiyon olduğu MasterChef Türkiye All Star'ın final yemeğinde bulunan Acun Ilıcalı, gece hakkında konuştu. Ilıcalı, şunları söyledi:

LED NEON


"Vallahi güzel, yarışmacıların kurtlarını döktüğü bir geceydi. Ama benim yanımda çok dağılmıyorlar. O yüzden ben erken kaçtım ki, rahat etsinler. Şirket yemeklerinde de öyle yapıyorum çünkü. Normal, insanlar-çalışan kardeşlerimiz çok rahat hissedemiyorlar, burada da yarışmacılar tam dağılmaya meyillilerdi ama ben vardım. Ben oradan gidince tahmin ediyorum arka taraf coştu."




banner277
Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz