Serdar Ortaç verdiği mücadeleyi yıllar sonra kazandı
Serdar Ortaç verdiği mücadeleyi yıllar sonra kazandı
Yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden sanatçı Serdar Ortaç, Harbiye konserinde dinleyicisini duygulandıran anlara imza attı. Hayatından sigara, alkol ve kumarı tamamen çıkarttığını söyleyen Serdar Ortaç, 'Bir zamanlar yürümekte zorlanıyordum, şimdi ayaktayım' derken, desteksiz tek başına ilk adımlarını attı. O anlar, Harbiye seyircisini duygulandırdı.
Led Neon
Led Neon
Serdar Ortaç hayatındaki zor günleri geride bıraktı. Alkolü, sigarayı ve kumarı hayatından çıkarttığını açıklayan sanatçı, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava'da konser verdi.
SERDAR ORTAÇ HARBİYE'DE YARDIM ALMADAN YÜRÜDÜ
Yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, Harbiye Açıkhava'da verdiği konserde ilk kez kimsenin desteği olmadan yürüdü. Bu anlar, görenleri duygulandırdı.
Serdar Ortaç, 'Eskiden yardım almadan bir adım atamıyordum, şimdi sahnede özgürüm' derken, alanda bulunanlar Serdar Ortaç'ı alkışladı.
'AŞK BANA GÖRE DEĞİL'
Aşk hayatıyla ilgili soruları da cevaplayan Ortaç, 'Yeni bir sayfa açtım. Vücuduma, ruhuma iyi gelen ne varsa onu yapmaya karar verdim. Aşk bana göre değil artık. Önceliğim sağlığım, sahnem ve şarkılarım' dedi. Ortaç, sosyal medyadan kendisine çok fazla yazan olduğunu belirtirken, 'Bu yaştan sonra olsa olsa egzama olur, romatizma olur' diyerek güldürdü.