Büyükçekmece Haberleri Tümü
banner290

Hulusi Bulduk'da Alkent'e rest çekti

Hulusi Bulduk'da Alkent'e rest çekti
 
Alkent 2000 de aidat devri bitti. Herkes rest çekip aidat ödemeyi reddediyor. Sosyal tesislerin derhal satılması isteniyor.
 
Almanların merkezi Stuttgart'da ki elumatec makina fabrikasının Türkiye ve ortadoğu temsilcisi Hulusi Bulduk, artık aidat ödemiyor. ( www.elumatec.com.tr )
 
İşadamı Bulduk, oturduğu Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarında bağımsız parselde ki villası için ayda bin 250 lira aidatı artık ödemiyerek, kendisinden hileli yollarla alınan binlerce liranında geri alınması için dava açacak.
 
Gazeteci Dursun Boran dan Alkent'in mahalle olduğu, çöplerin belediyece toplandığı belgelerini alan Bulduk, kamunun vermesi gereken işleri yetkisiz birileri vermeye soyunmuş. Devlet kurumlarının hizmet vermesi engellenmiş dedi.
 
ÖĞRENCİYE DEPREMZEDEYE BURS VERECEK
 
Bulduk şöyle dedi:
 
" Dursun Boran verdiği mücadele ile hepimize örnek oldu. Hak arama becerisi kazandırdı. Vatandaş ve işadamı olarak devlete kdv, sgk, ötv, emlak, temizlik gibi pek çok vergi ödüyoruz.
Dursun beye önce herkes kızdı ama, şimdi herkes hak veriyor. Doğru olanı yapmış Dursun Boran.
Devlet aldığı paraların karşılığında bize hizmet vermek zorunda. Devlet kurumları bunun için var. Bende artık Alkent de aidat ödemeye gerek yok . Çamlıca ve 7 Tepe yönetimleride derhal kendini fes etmeli.
Verecekleri hizmet kalmadı. İski su şebeksi çekip müstakil aboneliğe başlıyor. Elektrik, doğalgaz sayaçları ayrı. Polis güvenliği sağlıyor. Belediye haftada 3 gün topluyor. Neyin aidatını ödeyeceğim?
Adam aylık 5 bin lira maaşla müdür tutmuş, onlarca gereksiz insan çalıştırıyor. Maaş verip harcama yapıyor, insanlarada bu gidere ortak ol diyor. Böyle hukuksuzluk olmaz.
Dursun Boran haberleri ile binlerce insanı aydınlattı. Soyulmaktan kurtardı. Aidat yerine üniversite öğrencileri ile depremzedeler burs vereceğim. Diğer insanlarında aynı şekilde davranmasını istiyorum. "
 
Resimde Alkent 2000 yönetimine aidat resti çeken Hulusi Bulduk, görülüyor.

banner275
Yorumlar
  • Serdar Bulgurlu istanbul

    mahallede aidat olmaz ama yeni anladi millet

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz