banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Meral AKŞENER Büyükçekmece'lileri Dinledi!

MHP Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Kahvaltısı’nda konuşan TBMM Başkan Vekili Meral Akşener; Esnafların ve Büyükçekmece halkının sorunlarını gerek TBMM taşıyarak gerekirse kendi görüşmeleri ile halletmeye çalışacağını belirtti.

29 Haziran 2013 Cumartesi 14:01
Meral AKŞENER Büyükçekmece'lileri Dinledi!
banner291
Meral AKŞENER Büyükçekmece'lileri Dinledi!

MHP Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Kahvaltısı’nda  konuşan TBMM Başkan Vekili Meral Akşener; Esnafların ve Büyükçekmece halkının sorunlarını gerek TBMM taşıyarak gerekirse kendi görüşmeleri ile halletmeye çalışacağını belirtti.

MHP Büyükçekmece İlçe Teşkilatı'nın Saydağ Parkı'nda verdiği Kahvaltı sonrası Büyükçekmece'lilerin sorunlarını dinleyen Akşener; Gerekli girişimlerde bulunacağım gerek ben gerek diğer siyasi parti temsilcilerini rahat bırakmayın. Eskiden halk siyasetçilerin yakasına yapışıp sorunlarını dile getirirdi. Şimdi ise vatandaş takipçi olmayı bıraktı çırak durumuna düştü diyen Akşener, Büyükçekmece'nin sorunları ile ilgili elimden gelen tüm yardımı sunacağım sizlerde bizlerin çalışmalarında bize lütfen ulaşın ve gerekli desteği veriniz dedi.

Akşener'e iletilen başlıca sorunlar...

Büyükçekmece 19 mayıs mahallesi başta olmak üzere esnafların en büyük sorunu yapılan alt geçit çalışmasının kendilerine maddi, manevi zararlara soktuklarını söylediler.
Yazar kasa düzenlemesi ile de mağduriyetlerinin fazlaca olduğunu belirten esnaf. Büyükçekmece de Büyükçekmece'yi bilmeyen biri bıraksanız kaybolacak şekilde esnaf olarak sorunlarımızı çözün bir çok esnaf iflas etti zararımız büyük dediler.

MHP Büyükçekmece ilçe Başkanı Alaattin Yavuz GÜNEŞ ; Gazeteciler de soru sormak istiyorlarsa onlarında sorularını alabiliriz dedi.

Büyük Haber Gazetesi Olarak Akşenere Pınartepe Mahallesi'de yapılarla ilgili sorunlar olduğunu , Hürriyet Gazetesi ve bir çok haber sitesinde "Pınartepe çökerse altında kim kalacak" isimli haber ile  2 bin konutluk yerleşimde bazı binalar çökmesi sonucu Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi sunduğu beyanlar ve raporların TBMM taşınması bölgemiz için hayırlı olacaktır dendi.

TBMM Başkan Vekili Meral Akşener;  gerekli tüm sorunları not aldı ve gereğini yapacağının sözünü verdikten sonra konuşmalar bitince esnaf ziyaretlerinde bulundu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV