banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

15 Temmuzdan kalanlar

15 Temmuz 2017, 01:04
15 Temmuzdan kalanlar
Serap UZER
15 Temmuzdan kalanlar

15 Temmuz akşam 'ı trt tv izlerken birden bire spikerin garip şekilde "Yurtta sulh olarak ordu yönetime el koymuştur "şeklinde duyuru metni Okudu. Şekilde duyuru metni. İşte o an çok endiselendim.

Endişemin temelini çocuklarımın geleceğinin yok olması korkusu oluşturdu. Daha sonrasında bunun haince bir kalkışma olduğunu.

Cumhurbaşkanımız 'Başkomutanimiz ve bizim liderimiz olduğu kadar dünya liderlerinin de üstünde vasıflara sahip sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cep telefonu ile görüntülü demokrasiye sahip çıkın, bu hainlere dur deyin "Sözleri beni ve ailemi hemen harekete geçirdi.

15 Temmuz gecesi olarak hafızamdan asla silinmeyecek şehitlerimize ve gazilerimize üzüldüm ama beni gururlandıran bir hususta bu şehit ve gazi mertebesine ulaşan vatansever dava arkadaşlarımın olmasıdır. Hakimiyet milletindir sözü bu kahraman dava arkadaşlarımın yurekliliginden gelmektedir.

Bundan Eminim Saygılar

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV