banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

PKK-HDP bağlantısı deşifre edildi

Vergilendirme adı altında fon çalışması yapmışlar

11 Ocak 2024 Perşembe 12:26
PKK-HDP bağlantısı deşifre edildi
banner312
PKK-HDP bağlantısı deşifre edildi

Vergilendirme adı altında fon çalışması yapmışlar

İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda, gözaltına alınan HDP'li ilçe yöneticilerinin 'vergilendirme' adı altında para toplayarak örgüte fon oluşturmaya çalıştıkları tespit edildi.
Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, önemli bir operasyona daha imza atıldı.


HDP'Lİ YÖNETİCİLER, ÖRGÜTÜN MALİ SORUMLULARI ARASINDA

TRT Haber'den aktarılana göre, operasyonlar, örgütün siyasal alan yapılanması içerisinde faaliyet gösteren şüphelilere yönelik düzenlendi.26 zanlıdan 20'si yakalandı.

Şüpheliler arasında, HDP'nin Pendik ilçe yöneticisi, Tuzla ilçe yöneticileri ile Bakırköy ilçe yöneticisi de bulunuyor.

Dosyadaki şüpheli konumundaki HDP'li ilçe yöneticilerinin örgütün sözde mali alan sorumluları arasında yer aldıkları ve finansman alanında destek sağladıkları tespit edildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK İÇİN SEFERBER OLDULAR

HDP'li isimlerin örgütün faaliyetlerini ve eylemlerini finanse edebilmek, örgütün varlığını devam ettirebilmek amacıyla mali kaynak araştırması yaptıkları belirlendi. Bu amaçla Kürt kökenli vatandaşlardan 'vergilendirme' adı altında para topladıkları, bu paralarla örgüte 'fon' oluşturmaya çalıştıkları ortaya çıktı.

HDP'li yöneticilerin, yasal görünüm kazandırmak için, siyasi parti içerisinde faaliyet gösteren kişiler aracılığıyla, partiye bağış veya kumbara çalışması adı altında para toplamaya çalıştıkları da belirlendi.

Ayrıca örgütle irtibatını kesmiş kişileri 'hamle' adı verdikleri yöntem ile örgüte yeniden kazandırmak için çalışmalar yaptıkları tespit edildi.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV