banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Çatalca'da ele geçirildi... Hepsi vahşi

Yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen aralarında Bengal kedisi ve yabani kurt gibi türlerin de bulunduğu 56 hayvanın ele geçirildiği operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı

10 Nisan 2017 Pazartesi 20:57
Çatalca'da ele geçirildi... Hepsi vahşi
banner322
Çatalca'da ele geçirildi... Hepsi vahşi

Beylikdüzü Tabela


Yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen aralarında Bengal kedisi ve yabani kurt gibi türlerin de bulunduğu 56 hayvanın ele geçirildiği operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı.
İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından izinsiz getirilen hayvanların Çatalca'da bir çiftlikte tutulduğu istihbaratı üzerine çalışma başlattı.
Adresi tespit edilen çiftliğe düzenlenen operasyonda, 6 yabani kurt, 3 Bengal kedisi, 1 Asya leoparı melezi, 4 Wisad Duck Kooline ördeği, 2 yeşilbaş ördek, 4 Alman kurdu, değişik cinslerde 8 kanarya ve saka kuşu ile golden, terrier, bornese, buldog, jack russe, rotweiller, poli, Japon akita, İngiliz buldog türlerinden 28 köpek bulundu. Operasyonda V.Ö, S.M. ve V.D. gözaltına alındı.


Yurda kaçak getirildiği belirlenen ve bu türlerin meraklısı olan vatandaşlara satılmaya çalışıldığı öğrenilen hayvanlar, Orman 1. Bölge Müdürlüğüne teslim edildi. 

Gözaltındaki 3 şüpheli hakkında 5607 sayılı Hayvan Kaçakçılığı suçuna muhalefetten işlem yapıldığı bildirildi. 

tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV