banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Seksin Kumaşı

14 Eylül 2014, 02:38
Seksin Kumaşı
Şennur ROTA

Seksin Kumaşı

Yeni evli bir kadın arkadaşım bana dert yandı . “Saten gecelikler, danteller giyiyorum kocam gözünün ucuyla bile bakmıyor. Bir erkek nasıl olur da karısını böyle görünce tahrik olmaz anlamıyorum.  Beyefendi ayıcıklı pijamalardan hoşlanıyor ya , beni öyle görmek istiyormuş olacak şey mi” diyordu bana.

“iyi ya dedim ben de… Maksat kocanı yatağa atmaksa eğer cici ayıcıklı gecelikler giy sen de, ne uğraşıyorsun?  Ayıcıklı nevresimler bile ser hatta yatağa . Adam ayıcık görmek istiyor, göster ona”…

Güldük geçtik sonra tabii ama şimdi düşünüyorum da bir erkek ince askılı seksi saten geceliğe ayı motifli pamuklu pijamayı neden tercih eder acaba? Saten, ipek, dantel bunlar pahalı şeyler. Kadın bunları giyecek, parfümler sürecek. E bu aşk muhabbetine bir  de damak zevkinin hitab etmesi lazım. Ağızlar açılacak, cilveyle gülümsenecek, birbirlerine çilek yedirtmeciler, havyarlar, şampanya derken alın size bir gecelik sevişmenin bedeli 1000 TL. Her sevişmede kadın aynı seksi geceliği mi giyecek sanıyorsunuz? Avucunuzu yalarsanız. Bu tür gecelikler gece elbisesi gibidir. Bir kez görüldü mü işlevini yitirir. Her seferinde yok siyahı, yok beyazı, kırmızısı, minisi, midisi derken sekse ödediğiniz paranın haddi hesabı olmaz. Ama o sevimli ayıcıklı , çiçekli, böcekli penyeler öyle mi ya? Yıka yıka giy.. Sabah giy, temizlik yaparken giy, mutfakta giy, gece giy.. Evcimenler, rahatlar, huzurlular, şirinler, sıcaklar ucuzlar. Mümkünse tüylüsünü filan giyin hatta… “Kocam beni hiç okşamıyor” diyen kadın bile kalmayabilir.

Amsterdam’a gidenler bilir. Hani şu meşhur Redlightdistirıch var ya..Diyeceksiniz ki madem erkekler çiçek böcek delisi, niye oradaki fahişeler seksi iç çamaşırlarıyla erkekleri kendilerine çekmeye çalışıyorlar peki? Valla onlar da yanlış biliyor, sekse giden yolun dantellerden, jartiyerlerden geçtiğini düşünüyorlar. Göğüs uçlarına, kalça uyluklarına, göbek deliklerine sevimli minik ayıcık dövmeleri yaptırsalar paraya para demezler, kapılarında kuyruk oluşur. Bir de jartiyer masrafını düştün mü  neredeyse bedava seks yaptıklarını bile düşünür erkekler.

Kadınların buradan çıkartacakları ders ayağını yorganına göre uzatmak olacaktır tabii. Erkeğin kazancı artı kariyeri eşittir seksin kumaşı…  Ama hiç fark etmez , eninde sonunda çıplak kalacaksınız nasılsa!

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV