banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Malatya Satılık Daire Fiyatları ve İlanları

15 Mayıs 2019, 17:39
Malatya Satılık Daire Fiyatları ve İlanları
Emlak Dedektifi

Malatya Satılık Daire Fiyatları ve İlanları

Doğu Anadolu bölgesinin Yukarı Fırat bölümünde yer alan Malatya, bulunduğu konum dolayısıyla bölgedeki en gelişmiş şehirdir. Malatya’da; Yeşilyurt, Battalgazi, Doğanşehir, Akçadağ, Darende, Hekimhan, Yazıhan, Pütürge, Arapgir, Kuluncak, Arguvan, Kale ve Doğanyol olmak üzere toplam 13 ilçe bulunmaktadır. Türkiye’nin en kalabalık 27. ili olan Malatya’nın yüz ölçümü 12.146 kilometrekaredir.  Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2018  verilerine göre Malatya’nın en kalabalık ilçesi Yeşilyurt, en az nüfuslu ilçesi de Doğanyol’dur. Gayrimenkul sektörünün de büyük önem taşıdığı il, bölgede hızlı kalkınmanın görüldüğü bir merkez haline gelmektedir.  Malatya satılık ev ve kiralık daire  fiyatlarının her bütçeye hitap etmesi yönüyle konut fiyatları da yakından takip ediliyor. Gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken bir bölge olan Malatya’da konut fiyatlarında belli başlı artışlar görülebilmektedir.  En çok merak edilen sorular arasında yer alan “Malatya’da satılık daire fiyatı ne kadar?” ve “Malatya’da kiralık daire fiyatları nedir?” sorularına dair önemli bilgiler…


Malatya’da konut yatırım geri dönüş süresi 22 yıl

Zingat.com Bölge Raporu 2019 Nisan ayı verileri incelendiğinde, Malatya satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatlarında %0.89 artış görülmektedir. Malatya şehrinde ortalama konut metrekare fiyatları 1 bin 360 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 22 yıl olarak hesaplanmaktadır. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda, 2019 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Malatya’da satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatının 102 bin 5 TL ile 170 bin TL arasında olduğu açığa çıkar.

Malatya satılık daire fiyatları ne kadar?

Zingat.com Bölge Raporu 2019 Nisan ayı verilerine göre, Malatya satılık daire fiyatı ortalama 100 metrekare için 136 bin 7 TL’dir. Malatya ilinde en düşük bütçeye hitap eden satılık konut fiyatları 102 bin 5 TL’dir. Malatya satılık konut fiyatları, Bölge Raporu verileri göz önünde bulundurulduğunda 170 bin 9 TL’ye kadar artış göstermektedir.

Yeşilyurt konut piyasasında artış!

Malatya’nın satılık konut alanında fiyat artışı gösteren ilçesi Yeşilyurt oldu. Gerek merkezi bir konuma sahip olması gerekse ulaşım olanakları sebebiyle Malatya’da konut sahibi olmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Farklı konut seçeneklerine sahip olan Yeşilyurt’ta her bütçeye uygun konut bulmak mümkündür. Her bütçeye uygun satılık daire ve kiralık daire bulunması yönüyle, Yeşilyurt daire fiyatları da yakından takip ediliyor. Zingat.com 2019 Bölge Raporu Nisan ayı verilerine göre, Yeşilyurt satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatları %0.41 artış gösterdi. Yeşilyurt ilçesinde konut metrekare fiyatları ortalama olarak 1 bin 610 TL iken, geri dönüş süresi de 25 yıl olarak hesaplanıyor. 2019 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Yeşilyurt ilçesinden satın alınan 100 metrekarelik bir konutun fiyatı yaklaşık olarak 161 bin 46 TL’dir.

Battalgazi satılık daire fiyatları 85 bin 61 TL’den başlıyor!

Zingat.com Bölge Raporu 2019 Nisan ayı verilerine göre, Battalgazi satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatları %1.38 artış gösterdi. Battalgazi ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 1 bin 134 TL olurken geri dönüş süresi 19 yıl olarak hesaplanmaktadır.  Bu veriler değerlendirildiğinde, 2019 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Battalgazi ilçesinde satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı 85 bin 61 TL ile 141 bin 800 TL arasında değişiklik göstermektedir.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV