banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Allah'ın Laneti

20 Temmuz 2014, 14:05
Allah'ın Laneti
Allah'ın Laneti

Kan ağlıyor Filistin. Çoluk çocuk kan revan içinde. Bir yanda her bomba düşüşüne zafer ıslıkları çalan İsrail halkı, diğer yanda kanlı elleri destekleyen siyasi liderler. Sustu herkes, durdu zaman. Sessizce bekliyor Ortadoğu. Bugün onlara yapılan yarın kendilerine yapılmayacak mı ? Her şey sırasıyla değil mi ? Nerde kaldı sağduyu, nerede kaldı özgürlük, nerede kaldı insanlık. Amacı ne akan kanların. Dört bir yanda ölen masum insanlar, çocuklar, kadınlar, analar ve babalar. Bu sefer İsrail'e hak veriyorum. Neden mi ? Çünkü onlara kimse karşı çıkamıyor. Çünkü sekiz milyonluk bir devlet dünyaya meydan okuyor. Çünkü müslüman geçinen hiçbir ülke çıt çıkarmıyor. Ve Filistin lideri ülkemize gelip siyasi liderimiz ile gülücükler saçarak fotoğraf kareleri veriyor. Ben mi yanlış gördüm yoksa ? Kan dökülen ülkenin vatandaşları kendi ülkesi değil mi ? Bu savaş ortamında Türkiye ziyareti ne alaka ? Bu nasıl bir liderlik ve nasıl bir insanlık. Mısır iç olaylarına karışan liderler Nerede ? Nerede müslüman örgütler. Rabia'nın eli simgesini kullanan sözüm ona müslümanlar Nerede ? Suriye iç ayaklanmasını destekleyen siyasiler nerede ? İşid terör örgütüne yardım ettiniz, onların kıyımlarına sessiz kaldınız. Buradaki hesabınız da zaten belli. Müslümanın müslümanı katletmesine sessiz kaldınız. Kerbela'da da sessiz kalan aynı toplum siz değil miydiniz ? Yüzyıllar geçse de çürümüş düşünceleriniz aynı kalıyor. Peki Filistin'e neden sessiz kalıyorsunuz ? Onlar Şii'de değil. Sizin gibi Sünni bir millet. Bu sefer ki amacınız ne ? Yoksa BOP için zaman bitti mi ? Hedefinize daha da mı yaklaştınız ? Siz müslümansanız eğer ben bundan utanıyorum. Elhamdülillah müslümanım demekten kaçınıyorum artık. Siz müslümansanız eğer Allah'ın en büyük lanetleri üzerinizde olsun.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV