banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sözde "Hicret" yapılanması

FETÖ'cülerin ihanet yemini ortaya çıktı

11 Ocak 2024 Perşembe 11:06
Sözde
banner291
Sözde "Hicret" yapılanması

FETÖ'cü hainlerin Avrupa'ya kaçmak için Edirne üzerinden kaçışlarını organize etmek için kurduğu sözde "Hicret yapılanması deşifre oldu. Örgütün üyelerine, "Hicret yapılanması"nda görev alan isimler tarafından yemin metni okutulduğu ortaya çıktı.
FETÖ üyeliğinden yargılanan birçok isim dava dosyaları istinaf sürecindeyken Avrupa'ya kaçmak için Edirne sınırını kullanıyor. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmalar kapsamında; örgütün bu kaçışları organize etmek amacıyla kurduğu sözde "Hicret" yapılanması deşifre oldu.

Sabah'ın haberine göre, Örgütün yurtdışına kaçırmaya çalıştığı üyelerine "Hicret yapılanması"nda görev alan kişiler tarafından yemin metni okutturulduğu ortaya çıktı. Yurtdışına kaçmaya çalışan ve FETÖ üyeliğinden yargılanan İsa Ö.C. sınırda yakalandı. İsa Ö.C'nin telefonundaki 'Signal' uygulamasında FETÖ üyesi ve sözde 'Hicret yapılanması'nda görevli 'Mert' adlı kişiyle arasında illegal çıkış için dokümanlar, izlenecek yöntemler ile FETÖ üyesinin kişisel bilgilerinin alışverişi yapıldığı tespit edildi. Bu doküman ve yöntemlerin başka kişilerle paylaşılmaması için hazırlanan bir "yemin metni" de bulundu. FETÖ üyesi ifadesinde; Mert adlı kişinin Signal üzerinden 'yemin metni'ni göndererek aradığını ve metnin tamamını telefonda sesli okumasını istediğini anlattı.

KUTSALLARI YOK

Şüpheli İsa Ö.C'nin okuyup yemin ettiği metinde şu ifadeler yer aldı: "Çıktığım hicret yolculuğunun başından sonuna kadar bana Allah rızası için yardımcı olan hizmet erlerine ait tüm bildiklerimi kullandığım uygulamaları, öğrendiğim konumları, biniş-iniş yerlerini, şehir, durak, yer isimleri ve güzergâhları, hicret arkadaşlarımı ve onlara ait tüm detayları, kullandığım araçların rengini, boyunu, cinsini ve kullanıcılara ait tüm bilgileri, hicret yolculuğumda kullandığı telefon numaralarını, mail adreslerini hicretimi tamamlar tamamlamaz ya da yarıda bıraktığımda / bırakıldığında unutacağıma anne, baba, kardeş, akraba hiç kimse ile hiçbir şekilde paylaşmayacağıma, hiçbir yere yazmayacağıma ve kaydetmeyeceğime, tüm bu bilgileri ima ile dahi olsa ifşa etmeyeceğime kutsal bildiğim tüm değerler ve ailemin üzerine yemin ederim. Yeminine sadık kalmamam durumunda göstereceğim zafiyetin ya da ihmalin geride kalan tutsak ya da serbest hizmet erlerinin hicretini aksatacağının ya da engelleyeceğinin bilincinde olduğumu ve sorumluluğuna gireceğimi biliyorum."




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Sözde Hicret Yapılanması

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV