banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi!

Demet Akalın ile Berkay arasındaki gerilim devam ediyor. Son olarak Berkay, "Bir daha asla Demet’le barışmayacağım, asla" dedi.

22 Ekim 2019 Salı 12:46
Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi!
banner322
Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi! Meğer Berkay'ı 3 ay önce bitirmiş

Demet Akalın ile Berkay arasındaki gerilim devam ediyor. Son olarak Berkay, "Bir daha asla Demet’le barışmayacağım, asla" dedi.
Bu sözler üzerine Demet Akalın'a, “Berkay seninle bir daha asla barışmayacağını söylüyor, sen barışır mısın” sorusu soruldu. Akalın ise, “Takipten çıkartan benim, görüşmek gibi bir niyetim zaten 3 aydır yok” diye yanıt verdi. 
İHTİYAÇ YOK

Ayrıca Akalın, “Özlem mevlide çağırdı, gitmedim” dedi. Ünlü popçu, Berkay’ın, “Bizim kimsenin bir şeyine ihtiyacımız yok, benim karımın kolundaki saatin fiyatı belli” sözlerine karşılık da, “Ne güzel daha iyilerini taksın” dedi.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV