banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

RTÜK'ten Hülya Avşar'ın skandal sözlerine ceza

RTÜK, Hülya Avşar'ın programında söylediği "Erkek çaktırmadan aldatırsa, evlilik yürür." sözlerini affetmedi. Programın yayınlandığı Star TV'ye en üst seviyeden ceza verildi.

19 Ekim 2017 Perşembe 13:08
RTÜK'ten Hülya Avşar'ın skandal sözlerine ceza
banner291
RTÜK'ten Hülya Avşar'ın skandal sözlerine ceza

Beylikdüzü Tabela


RTÜK, Hülya Avşar'ın programında söylediği "Erkek çaktırmadan aldatırsa, evlilik yürür." sözlerini affetmedi. Programın yayınlandığı Star TV'ye en üst seviyeden ceza verildi.
Hülya Avşar'ın "Erkekler eğer arada bir eşlerine çaktırmadan bir şeyler yaparlarsa o evlilikler yürür." sözlerine RTÜK'ten rekor ceza geldi. Avşar Kızı'nın programının yayınlandığı Star TV'ye en üst seviyeden ceza verilmesine karar verildi.

"ERKEKLER ALDATIRSA EVLİLİK YÜRÜR"

Hülya Avşar, Bir Hülya Avşar Sohbeti programında bu hafta İlişki Uzmanı Mehmet Coşkundeniz'i ağırladı. İlişkiler hakkında devam eden sohbet sırasında Avşar Kızı'nın söylediği sözler ise hemen her kesimden büyük tepki topladı.


Avşar evliliklerin daim olabilmesi için şu tespitte bulundu:

Erkekler eğer arada bir eşlerine çaktırmadan bir şeyler yaparlarsa o evlilikler yürür ve bir yastıkta yaşlanabilirler. Bir erkek arada bir karısına çaktırmadan yapmak zorunda.

RTÜK EN ÜST SEVİYEDEN CEZAYI KESTİ

10 parmağında on marifet bulunan ama ilişkilerde umduğunu bulamayan Avşar'ın sözleri ise büyük tepki topladı. Ancak iş bu kadarla da kalmadı, RTÜK programın yayınlandığı Star TV'ye en üst düzeyden ceza uygulanmasına hükmetti.

İşte RTÜK'ün kararı:

Star TV'de yayınlanan "Bir Hülya Avşar Sohbeti" isimli sohbet programında, sunucu Hülya Avşar'ın "Erkeklerin eşlerini çaktırmadan aldatmak zorunda oldukları" yönündeki ifadelerini birçok kez tekrarladığı belirlendi. Programda, "ahlak dışı bir durumun zorunluluk olarak ifade edilmesi" dikkate alınarak, "Toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz" hükmü kapsamında televizyon kanalına tavandan müeyyide uygulaması kararlaştırıldı

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV