banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Antrikot Ekrem İsyan Etti!

Başakşehir ziyaretinde BAKMER çalışanlarını topa tutturdu! Antrikot sevdalısı Başkan Çalışanların yemek saatinde yemek yemesini kendine malzeme etti!

27 Ağustos 2020 Perşembe 16:12
Antrikot Ekrem İsyan Etti!
banner299
Antrikot Ekrem İsyan Etti!

Başakşehir ziyaretinde BAKMER çalışanlarını topa tutturdu! Antrikot sevdalısı Başkan Çalışanların yemek saatinde yemek yemesini kendine malzeme etti!

neon

Ekrem İmamoğlu yemeğe giden çalışanları hedef gösterdi!
Ekrem İmamoğlu’nun Başakşehir ziyareti sırasında öğlen saatlerinde yemeğe giden çalışanları hedef göstererek “İmamoğlu geliyor, boşaltın orayı” diye talimat verildiği iddiasına Başakşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu "Keşke 'Nerede bu insanlar' diye sorsaydı da öğle yemeği için belediye binamıza geldiklerini öğrenseydi." dedi.



İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Başakşehir ziyareti sırasında kadın aktivite merkezi BAKMER çalışanlarının dışarıya çıktıklarını görünce, "Bu bir talimat. Talimatı veren akla yazık. İmamoğlu geliyor, çabuk boşaltın orayı diye" ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadelere Başakşehir Belediye başkanı Yasin Kartoğlu'ndan yanıt geldi.



"NEREDELER DİYE SORSAYDI DA ÖĞRENİRDİ"

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "İBB Başkanı ilçemizi ziyareti sırasında BAKMER çalışanlarının kendisini görünce kapıları kapadıklarını iddia etmiş. Keşke 'Nerede bu insanlar' diye sorsaydı da öğle yemeği için belediye binamıza geldiklerini öğrenseydi. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte yemek yerdik" sözleriyle talimat iddiasını yalanladı.

İmamoğlu'nun kameralara yönelik sözlerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, taraftar hesaplar üzerinden belediye çalışanlarına yönelik hakaretler yöneltildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV