banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

CHP İstanbul'da İmamoğlu Krizi

CHP il yönetimi ile Genel Merkez-İmamoğlu arasındaki gerilim gün yüzüne çıktı. Meclis üyeleri İmamoğlu’na laşamadıklarını belirterek “İBB’deki bürokratların hepsi başkanla. Muhatap yok, sorunlar çözülemiyor” dedi.

25 Ekim 2019 Cuma 11:10
CHP İstanbul'da İmamoğlu Krizi
banner304
CHP İstanbul'da İmamoğlu Krizi

CHP İstanbul'da kriz tırmanıyor... İmamoğlu ulaşılmaz oldu

CHP il yönetimi ile Genel Merkez-İmamoğlu arasındaki gerilim gün yüzüne çıktı. Meclis üyeleri İmamoğlu’na laşamadıklarını belirterek “İBB’deki bürokratların hepsi başkanla. Muhatap yok, sorunlar çözülemiyor” dedi.

CHP İstanbul İl Danışma Kurulu toplantısı, il yönetimi ile Genel Merkez ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki gerilimi gün yüzüne çıkardı. Pazar günü yapılan ve CHP’nin 39 ilçe başkanı, kurultay delegeleri, belediye başkanları ile meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, partililer İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yaptığı atamalara tepki gösterdi. 

Kombi Servis

HEPSİ CEO GİBİ GEZİYOR

Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Doğan Tekel, “İBB’nin bürokratlarının çoğu CEO’luktan geliyor. Hepsi de İmamoğlu’nun yanında geziyor. Bu arkadaşların başka işleri yok mu? İstanbul’un sorunlarıyla uğraşsınlar” dedi. Söz alan bir İBB meclis üyesi de, “İlçedeki sorunları İmamoğlu’na aktarmak için randevu istedik. Bize dönüş olmadı. Kendisine ulaşmak mümkün değil” dedi. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ise Kaftancıoğlu’nu eleştirdi. Kerimoğlu, “Beşiktaş, Kadıköy ve Kartal’ın peşine düşmeyip iyi çalışsaydınız bir iki ilçeyi daha kazanırdık. ‘Kadın aday gösterilecek’ denildi, gösterilmedi” dedi. Bunun üzerine Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün “Sizin gibi başkanlar koltuğu bırakmadığı için kadın adaylar gösterilmedi” demesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.  

Klima Servis 

KONGEREYE TEK ADAYLA GİTMEK DOĞRU DEĞİL

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun “Uzlaşmayı sağlamak için kongrelere tek adayla gidelim” çağrısına cevap verdi: “Ne ilçelerde ne de ilde tek adayla kongrelere gitmek doğru. Uzlaşılır, ayrı. Ama farklı yerlerden iradelerle yeni bir aday çıkmasının önüne geçmeyi doğru bulmuyorum.”

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV