banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Göksu: Ekrem İmamoğlu “araç fantazisi“ uğruna İstanbul'da hayatı durdurmuştur!

Önce "İstanbul'da 1717 makam aracı var" diyen ve bunu ispat edemeyen Ekrem İmamoğlu şimdi de "ihtiyaç fazlası hizmet aracı" şovu için Yenikapı'ya araç sıralamaya başladı. Ancak İmamoğlu'nun bu şovu nasıl gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

05 Eylül 2019 Perşembe 15:19
Göksu: Ekrem İmamoğlu “araç fantazisi“ uğruna İstanbul'da hayatı durdurmuştur!
banner321
Göksu: Ekrem İmamoğlu "araç fantazisi" uğruna İstanbul'da hayatı durdurmuştur!


Önce "İstanbul'da 1717 makam aracı var" diyen ve bunu ispat edemeyen Ekrem İmamoğlu şimdi de "ihtiyaç fazlası hizmet aracı" şovu için Yenikapı'ya araç sıralamaya başladı. Ancak İmamoğlu'nun bu şovu nasıl gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İmamoğlu'nun yalan iddialarını ispatlama hırsıyla her birimden belli sayıda araç istediğini açıkladı ve ekledi "Şuan İstanbul'da evde bakım dahil hayat durmuştur. Madem ihtiyaç fazlasıydı 60 gündür neden tutuyorsunuz bu araçları?"

GNL REKLAM

İşte Göksu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;

1717 MAKAM ARACI VAR DİYORDU! BULAMAYINCA HİZMET ARAÇLARINI TOPLAMAYA BAŞLAMIŞ!

Hatırlarsanız seçim kampanyası sürecinde 1717 tane makam aracından bahsetmişti. Galiba makam aracı bulamayınca şimdi de sahadaki arazideki hizmet araçlarını getirtmeye karar vermiş. Bunların hepsi arazide kullanılan hizmet araçları.

HER BİRİME "SEN ŞU KADAR ARAÇ GÖNDERECEKSİN" DENİLMİŞ

Aldığım bilgilere göre her birimde sen 3 araç göndereceksin diye talimat verilmiş. Evde bakım, sosyal hizmet dahil arazideki araçları toplamışlar. Salı gününe kadar da devam edecekmiş! Şu andaki durum şu ortaya attıkları iddiaları ispatlamaya çalışıyorlar.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV