banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Teknoloji Rüyası

07 Şubat 2019, 06:33
Teknoloji Rüyası


Teknoloji Rüyası

Merhabalar ilk önce bu hafta bu konuya ağırlık vermek istedim nedir teknoloji rüyası!

Evet hepimizin içinde olunan bir bilgi teknolojileri çağı içerisinde yuvarlanıp gidiyoruz. Bazen yanlış yapılan bir çok eylemden dolayı profesyonel anlamda teknoloji ile ilgilenen insanların sıkıntısı haline dönüşe biliyor durum.

Nasıl mı?

Mesela bir çok alanda bulunan iş sektörü temsilcilerinin web tasarımcıları hakkında bilmediği gerçekleri yazmak geldi içimden nedeni niçini anlamanız anlamında.

Profesyonel yazılımcı, tasarımcı olan kişilerin hepsi deneyimleri sonucu bu seviyeye gelmiş kişilerdir. Bazen bu durumu anlatmaları zor olabiliyor, örneğin bir çok müşteri daha önce web yazılımcısı,  web tasarımcısı, garafiker vb alanlarda yaşadıkları iletişimsel sorunları ve profesyonel olmayan kişilerden aldıkları yardımlardan dolayı bu işin uzmanlarına karşı haşin davrana biliyorlar.

Oto Kontrol!

Bir çok firma sıfır bilgi vererek bu işe başladığı içinde ayrı bir sıkıntılı durum söz konusu oluyor. Mesela tasarımlar yapılıyor tüm görseller titizlikle işleniyor. Müşterinin vermiş olduğu telefon numarasını değiştirmek istemesi aynı zamanı tasarımcıya yıkması oluyor. Zaman en önemli süreç olduğu içinde sıfırdan tüm fotograflar yeni baştan işlenmek zorunda kalıyor.

Google, Yandex, Yahoo, Bing vb. arama motorlarının tekrardan bu fotografların taranmasını sağlaması ise başka bir zaman kaybı olabiliyor.

Yazının özetine gelecek olursak öncelikle uzman tasarımcılara, yazılımcılara lütfen güvenin vakitle yarışılan bu süreçte sizler verdiğiniz bilgi kadar yardım alabilirsiniz.

Teknoloji Dünyası, Teknoloji Rüyası haline dönüşmesin. İnternet cafe vb. yerlerde bende site yaparım, bende iyi grafik çizerim diyenlerin çok olduğunu unutmayın yazılım ve tasarım farklı bir dünyadır.

Örneklerimizden bir taneside örneğin iyi bir grafik tasarımcısı ölçüleri kullandığı vektörel programların etkisi iyi bilir.Sadece internet ortamında değil baskı dünyası içinde sizlere görsellerinizi bu alt yapıda sunar. Logo Tasarımdan, Kartvizit, Broşür, Afiş, katalog, Dergi, Gazete vb. tüm çalışmaları sizlere cdr, ai,eps, vb. formatlarda sunabilir.

Teknoloji demek sizler için rüya olmasın deneyimli isimlerle çalışın talepleriniz olmalı tabiki fakat görselden, yazılıma uzanan yolda profesyonel kişilerin yardımını almadan sadece fikir yürüten bendelerden uzak durunuz.Teknoloji Dünyası rüyaya dönüşmeden hayal kırıklığı yaşamadan bu olaylar başınıza gelmeden bu yazımızı mutlaka okuyun.

Biz AE Seo Yazılım - AE Web Tasarım - AE Backlink Yazılım - Bilişim Devi olarak sizlere müşteri memnuniyeti, güven, istikrar, yapılan dijital ortam için üretilen her meteryal, yazılım için sizlere Teknoloji Rüyasını, Teknoloji Dünyasına çeviriyoruz.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV