banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Kahve makinesi alırken dikkat edilmesi gerekenler

İster 40 yıl hatırı olan Türk kahvesi olsun, ister son zamanların popüler tercihlerinden olan 3.nesil kahveler…

31 Temmuz 2019 Çarşamba 13:12
Kahve makinesi alırken dikkat edilmesi gerekenler
banner321
Kahve makinesi alırken dikkat edilmesi gerekenler

İster 40 yıl hatırı olan Türk kahvesi olsun, ister son zamanların popüler tercihlerinden olan 3.
nesil kahveler…

Kahve artık gündelik hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Öyle ki 
dışarıda olduğu kadar evlerde de daha fazla tüketilmeye başlanan kahve, gerek kahvaltı sonrası gerek akşam sohbetlerine eşlik etmesi için masalarımızda her daim yer almaya başladı. Neyse ki artık bol köpüklü Türk kahvesini ya da iyi çekilmiş bir espressoyu evde yapmak da çok kolay. Neredeyse her zevke uygun bir kahve makinesi, yüzlerce çeşidiyle
küçük mutfak aletleri olarak hizmetimize sunuluyor. Peki, alacağınız makineyi nasıl seçeceksiniz?

Bol bol kahve çeşidi olduğu gibi, her birini hazırlamak için de bir o kadar kahve makinesi seçeneği mevcut. 50 kategoride 15 milyon ürüne sahip GittiGidiyor’un geniş ürün  yelpazesinde her isteğe uygun kahve makinesi bulabilirsiniz. Kahve makinenizi seçerken yardımcı olabilecek bazı önemli ipuçlarını sizin için bir araya getirdik.

1.Bütçenizi belirleyin
İlk olarak kahve makinesine ayırabileceğiniz bütçeyi belirlemek, seçeneklerinizi elemenize yardımcı olacaktır. Günümüzde her bütçeye uygun birçok kahve makinesi bulunuyor. Bu sebeple öncesinde bütçenizi belirlemek, daha kolay seçim yapmanızı sağlayacaktır. Bütçe konusunda göz önünde bulundurmanız gereken bir diğer önemli nokta da sonrasında ihtiyaç duyacağınız ürünler. Uygun fiyatlı bir makine alsanız bile makineye uygun kahve ya da filtre ihtiyaçlarını da öncesinde düşünmenizde fayda var. GittiGidiyor mağazalarında kahve makinesinin yanı sıra filtre ve kahve gibi diğer ürünleri de rahatlıkla bulabilirsiniz.

2.İsteğinize uygun makineyi bulun
Kahve makinesi deyince akla Türk kahvesi makinesinden filtre kahve makinesine, kapsüllü kahve makinelerinden 3. nesil demleme ürünlerine kadar birçok seçenek geliyor. Daha çok hangi çeşit kahve tüketmeyi tercih ettiğinize bağlı olarak almanız gereken makine türünü belirleyebilirsiniz. Ayrıca, kahve makinenizin kapasitesi de önemli bir nokta. Kalabalık bir aileyseniz, makinenizin yüksek kapasiteli olmasına dikkat etmelisiniz. Bu özelliklere ek olarak bazı kahve makinelerinde 3-4 farklı kahve türü için kullanılabilen öğütücü özelliği bulunurken, köpürtme işlemi yapabilen kahve makineleri de havalı bir sunum için neye

ihtiyacınız varsa sunuyor. Ayrıca zaman ayarı yapabileceğiniz makineler de var. Böylece sabahları mis gibi kahve kokusuna uyanabilirsiniz.

3.Teknik özelliklere dikkat edin
Seçtiğiniz makineye göre makinenin suyu kaynatma hızı, bar basıncı ya da pod sisteminin olup olmaması önem kazanıyor. Almak istediğiniz türü belirledikten sonra seçenekleri değerlendirirken bunları da göz önünde bulundurmalısınız.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV