banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

ŞIKLIĞI KADAR ENERJİSİYLE DE CAPCANLI VE RENGARENK BİR KOLEKSİYON

Vakko 2019 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu minimalist şıklığa vurgu yapan tasarımlarıyla, zamansız bir siluet olarak karşımızda…

15 Temmuz 2019 Pazartesi 15:27
ŞIKLIĞI KADAR ENERJİSİYLE DE CAPCANLI VE RENGARENK BİR KOLEKSİYON
banner321
Vakko 2019 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu minimalist şıklığa vurgu yapan tasarımlarıyla, zamansız bir siluet olarak karşımızda…

ŞIKLIĞI KADAR ENERJİSİYLE DE CAPCANLI VE RENGARENK BİR KOLEKSİYON

Vakko 2019 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu minimalist şıklığa vurgu yapan tasarımlarıyla, zamansız bir siluet olarak karşımızda… Lüks içerikli kumaşlarıyla dikkat çeken, ayrıcalıklı bir koleksiyona sahip olan Vakko, yeni sezonda kadın koleksiyonu ile güçlü bir duruşu simgeliyor. Modern bir stile hitap eden koleksiyon, elbiseden ayakkabıya, aksesuardan dış giyime uzanan geniş bir ürün seçkisi ile elegan şıklığa dikkat çekiyor. Yenilikçi çizgileri sade formlar ile sentezleyen etek, triko ve elbise modelleri sezona vurgusunu yapan trendlerden ilham alıyor. Tasarımlardaki göz alıcı desenlerin yanı sıra minimal detaylar gündüzden geceye tüm görünüme sofistike bir şıklık katıyor. 

Stilinizin imza parçası trikolar ise, yine markanın seçkisinde yer alan etek ve pantolon modelleri ile bir araya getirerek mevsim geçişlerinde kusursuz bir takımlamanın anahtar parçası haline geliyor. Gündüzden geceye zarif bir silüet oluşturan elbise seçenekleri de, sezon tasarımları arasında geniş bir yer ediniyor. 
Gündüzden geceye geçişte kullanılabilecek zamansız tasarımlar, güçlü renklerle birleşen minimal formlar, sınırların ötesinde parlak bir dokunuş, Vakko sezonunun öne çıkan çizgileri olarak dikkati çekiyor.
Sportif ve rahat giyinmeyi seven kadınların da ilk tercihi olan bu zamansız koleksiyon, konforu yükselten tasarımlarla da dikkat çekiyor. Güçlü ürün skalasında yer alan çanta ve aksesuar seçeneklerini değerlendirerek ayrıcalıklı takımlamalar yaratabilirsiniz. Jean pantolonlar, ince dokulu trikolar ve sneakerlarelegan bir stile gönderme yaparken aynı zamanda sınırsız bir konfor alanı yaratıyor. Hem klasik hem de sportif görünüme dikkat çeken sunan bluz modelleri de koleksiyonun dinamik ürün seçkisinde geniş bir yer tutuyor. Kendinizi romantik, sade, ayrıcalıklı ve fazlasıyla özenli hissedebileceğiniz bluz seçenekleri, Vakko imzasını taşıyan aksesuar modelleri ile daha da zengin bir görünüme kavuşuyor.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV